Forum Discussion

ZjaranyClark's avatar
4 years ago
Solved

Titanfall 2 - Język rosyjski / polski

Witam. Zakupiłem grę poprzez EA Access, zainstalowałem i po odpaleniu mam język rosyjski. W ustawieniach nie ma żadnej opcji zmiany języka na polski. W plikach gry żadnego configu, w którym mógłbym to zmienić. Ktoś wie o co tu chodzi? Pozdrawiam.

• Hej @ZjaranyClark 

Jeśli korzystasz z Origin kliknij prawym przyciskiem myszy na okłądce gry i wybierz Właściwości - Zaawansowane opcje uruchamiania, tutaj z listy rozwijanej wybierz preferowany język. Jeśli grę uruchamiasz z EA App upewnij się, że język aplikacji jest ustawiony na polski po czym ponownie zainstaluj grę. 

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @ZjaranyClark 

Jeśli korzystasz z Origin kliknij prawym przyciskiem myszy na okłądce gry i wybierz Właściwości - Zaawansowane opcje uruchamiania, tutaj z listy rozwijanej wybierz preferowany język. Jeśli grę uruchamiasz z EA App upewnij się, że język aplikacji jest ustawiony na polski po czym ponownie zainstaluj grę. 

About Inne gry EA

Dołącz do innych graczy, świętując klasyczne gry EA. Jesteś wiernym fanem Dungeon Keeper lub Theme Park? Jesteś we właściwym miejscu.186 PostsLatest Activity: 11 days ago