Forum Discussion

Sp_Oliwier's avatar
2 years ago
Solved

Titanfall 2 - nie można nawiązać połączenia z serwerami Respawn

jak sie telefonicznie z pomocą ea potrzebuje porozmawiac głosowo i to nie z jakims tam robotem próbowałem juz ten wasz czat ale te boty mi nie potrafia pomoc a jak chce tylko zagrac w titanfall 2 tryb wieloosobowy (żeby wógule właczyć gre musiałęm stosowac sie do poradników z yt bo cały czas wyskakiwał mi kod błedu)

(Wszystkie sposoby z Answers HQ i z youtube wypróbowałem)

Edytowałam tytuł postu by lepiej oddał naturę problemu.

• Hej @Sp_Oliwier 

Zacznę od tego, że obecnie możesz korzystać z opcji bezpośredniego wparcia poprzez email lub czat.

Natomiastm, jeśli liczysz na wsparcie naszej społeczności AHQ, proszę daj nam znać na jakiej platformie grasz, jeśli PC (to czy grasz przez Steam, EA app itp.), czy korzystasz z VPN, jaki antywirus posiadasz i jakie kroki masz już za sobą.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Sp_Oliwier 

Zacznę od tego, że obecnie możesz korzystać z opcji bezpośredniego wparcia poprzez email lub czat.

Natomiastm, jeśli liczysz na wsparcie naszej społeczności AHQ, proszę daj nam znać na jakiej platformie grasz, jeśli PC (to czy grasz przez Steam, EA app itp.), czy korzystasz z VPN, jaki antywirus posiadasz i jakie kroki masz już za sobą.

• PB-mnich's avatar
    PB-mnich
    2 years ago

mam ten sam problem co autor posta, moge liczyć na jakieś rozwiązanie? 

About Inne gry EA

Dołącz do innych graczy, świętując klasyczne gry EA. Jesteś wiernym fanem Dungeon Keeper lub Theme Park? Jesteś we właściwym miejscu.158 PostsLatest Activity: 14 hours ago