8 years ago
Titanfall 2 a język Polski
Witam, mam problem. Posiadam Origin Access zakupiony w Polsce, przebywam obecnie w Polsce, a Titanfall 2 mogę zainstalować jedynie w języku angielskim - co robić? Zależy mi na języku Polskim skoro gr...
No tak, tak. Mój błąd 😛
Nie korzystasz na co dzień z żadnego programu typu VPN, które mogłoby zmieniać adres IP?
Nie, nie używam nic takiego. Mieszkałem w UK, ale tak jak napisałem - Origin Access kupiony był na komputerze w Polsce. Inne gry które instalowałem nawet będąc dalej w UK mają normalnie język Polski (np Battlefield 1, Mirrors Edge Catalyst czy Need For Speed). Titanfall 2 możliwe że został dodany do biblioteki w czasie mojego pobytu w UK, dlatego próbowałem go usunąć i dodać na nowo, jednak po kliknięciu usuń z biblioteki nie dzieje się nic, na próbę usunąłem inną grę i ona zniknęła.
I pomoże ktoś? Nie chcę dzwonić do supportu ☹️
Hej @FrasZWC,
Spróbuj odinstalować grę z komputera, usuń ją z biblioteki, po czym wyczyść pamięć podręczną programu Origin. Będziesz musiał ponownie zalogować się do swojego konta EA w programie Origin. Jeżeli gra nadal dodaje się do Twojego konta w języku angielskim, będziesz musiał skontaktować się z nami telefonicznie 🙂 Spokojnie - nie gryziemy 😉