Forum Discussion

TheBarht_123's avatar
8 years ago

Titanfall 2 crashuje po bluescreenie

Witam, ostatnio grając w titanfall 2, mój komputer napotkał problem, najprawdopodobniej z kartą graficzną, pisało "TDR_VIDEO_FAILURE" po tym błędzie, titanfall za nic nie chce się odpalić, próbowałem wszystkiego, aktualizowałem sterowniki, naprawiałem przez origin, jedyne czego nie robiłem to reinstall, ale zbyt dużo czasu by to zajęło, i limitu, chyba jest ważne też to, że czasami zamiast zwykłego "program przestał działać" pojawia się Engine error, raz coś z VIDEO, a raz coś z teksturami tytanów, na internecie nie było wzmianki o takim czymś, ani nie było żadnych sensownych fixów, mógłby mi ktoś powiedzieć o co chodzi? Spełniam minimalne wymagania, mam najnowszego DirectX, a gra dalej nie działa.

3 Replies

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    8 years ago

@TheBarht_123 Witaj!

Prosiłbym abyś zerknął do tego wątku na forum o podobnej tematyce i wykonał kroki tam zaproponowane. Mam nadzieję, że nie korzystasz z tak zwanego trainera do Titanfall 2, gdyż mieliśmy parę zgłoszeń gdzie ta aplikacja powodowała problem.

Jeśli opisany problem nadal będzie występować, prześlij nam proszę raport DXDIAG do Twojej odpowiedzi. Powodzenia! 🤞

• zrobiłem wszystko tak jak powiedziałeś tam, sterowniki - najnowsze, zrobiłem z tą optymalizacją i nie mam żadnego trainera directX ogarnięte, tamto c++ też, wszystko poinstalowałem i nadal nic, gra nadal crashuje podczas ładowania. No i wyskoczył mi jeszcze nowszy błąd "Titanfall2.exe - błąd aplikacji Instrukcja spod 0xc19f05a5 odwołuje się do pamięci pod adresem 0x00000050. pamięć nie może być read."