AldrichChain1 year agoTitanfall 2 error 0x887A0005 - DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED Kupiłem jakiś czas temu gre Titanfall 2 na steamie i wczoraj uruchomiłem ją po raz pierwszy. Gra działą dobrze, nie klatkuje, nie stutteruje gdy nagle losowo crashuje sie z errorem "error 0x887A0005 ...Show MoreCnP_08112024_202531.png279 KB
EA_KubaCommunity Manager1 year agoHej @AldrichChain Wybacz późną odpowiedź. Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
Recent DiscussionsUsuniecie konta Witam,chciałem prosić o usuniecie konta.Na racenet probowalem polaczyc moje glowne konto z innego adresu email a wyskakuje mi ze polaczylem je z psn ,jak chce wejsc na te psn i je odlaczyć to znowu p...Kod błędu EC:10901 Kupiłem Battlefront II i chciałem w niego zagrać, a tu okazuje się, że mam bana i nie moge z tym nic zrobić. Pisałem odniesienie i nic Skate. Wydarzenie Winter Roll-stice Witaj w wydarzeniu Winter Roll-stice, pierwszym evencie Sezonu 2 w San Van! Potrwa ono od 16 grudnia do 13 stycznia, a żebyś zdążył wydać wszystkie Snowflakes, sklep Winter Roll-stice w grze będzie o...EA Anticheat??? Chciałbym na luzie zagrać w skate. 🙏 ale nie mogę oto tu załączam obraz wyświetlający mi się na ekranie (nawet nie mam ahk) skate.™ Wskocz do gry i grajcie razem w skate.™ Sezon 2. Skate. Season 2 wystartował 2 grudnia 2025 i potrwa do 3 marca 2026. Wchodzi w nim sporo nowości: nowe miejscówki, kosmetyki, ulepszenia grafiki i jakości gry. Najważniejszy dodatek to Own the Lot ...