Forum Discussion

tnq4kkopkhr2's avatar
4 years ago

co zrobić jeśli cały czas pokazuje czarny ekran w oknie

przepraszam zapomniałem dodać że chodzi o plants vs zombies battle for neighborville

17 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

@tnq4kkopkhr2  napisał/a:
    @EA_Kuba mam zainstalowane cały czas nowe sterowniki, btw mam 750 ti karte graficzną

Czy raport DxDiag wykonałeś w takim razie na innym komputerze, niż na tym na którym próbujesz uruchomić grę?

Czy udało Ci się zaktualizować system operacyjny?

• @EA_Kuba zrobiłem DxDiag na tym komputerze gdzie mam 750 ti ,udało mi się zaktualizować, ale mam nowy problem bo czasami się włącza gra ale jak gram to po 5 min około zacina się i nie można nic zrobić :<

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    4 years ago

Dzięki za odpowiedź @tnq4kkopkhr2

Zastanawia mnie w takim razie czemu w pliku DxDiag podane jest że Twój komputer wyposażony jest w inną kartę? 🤔

Czy mógłbyś upewnić się, w menedżerze urządzeń w jaką dokładnie kartę wyposażony jest Twój komputer i przesłać nam kolejny plik DxDiag, po zainstalowaniu aktualizacji? 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    4 years ago

Hej @tnq4kkopkhr2 

Dzięki za DxDiag. 

Niestety plik przez Ciebie przesłany jest tym samym plikiem, który przesłałeś wcześniej. Teraz dodatkowo zauważyłem że na Twoim komputerze ustawiona jest niewłaściwa data.

Featured Places

Node avatar for Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 8 days ago
669 Posts