Solved
Forum Discussion
15 Replies
- @Norbertos510 I tutaj też się dołączę - ten sam problem, a EA na zgłaszane problemy milczy - tak nie miało być. Przejście na platformę EA miało pomagać a tu taka niespodzianka. x lat gry na marne.
- @xjulkaxkulka jak zauważyłem to dużo osób ma taki problem i to nie tylko z Polski
@xjulkaxkulkaCzemu EA ma takie błędy? Jak nie niemożliwość grania online to możliwość stracenia WSZYTKIEGO! Czy w pvz walka o ogrodowo (czy jakoś tak) jest też tyle błędów?
- @xjulkaxkulka ej coś się zmieniło odpalam dziś grę i normalnie działa :D więc po prostu trzeba napisać, że jest problem a EA prędzej czy później to naprawią tylko. Widzę, że to się powtarza i to często i nie wiem czy to dobrze, że błąd jest ale gdy ktoś go ma to próbują to naprawić. Chyba, że EA nic nie zrobiło tylko musiałem poczekać nie wiem. Ale najważniejsze jest to że nagle działa 🙂.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @Norbertos510 @xjulkaxkulka
Wydzieliłem Wasze komentarze z innych dyskusji, gdzie ostatni komentarz został udzielony ponad 2 lata temu. (link, link)
Aktualnie nasze zespoły pracują nad rozwiązaniem problemów z usługami sieciowymi, może mieć to wpływ na pojawiające się u Was problemy.