Forum Discussion

michao11's avatar
michao11
Seasoned Novice
30 days ago

Niegrywalność trybu multiplayer

[ PC version ]
Cześć Wszystkim! Piszę to jako wielki fan serii PvZ, który jest zmartwiony zaangażowaniem w dbanie przez deweloperów na stan gry. Od paru dni (a nawet tygodni) w grze PvZ GW2 nasiliły się problemy z trybem multiplayer. Hakerzy przejeli grę, przez co wejście na serwer jest równoznaczne z szybkim zawieszeniem się gry lub graniem z nałożoną niewidzialnością i 1hp (lub po prostu nie znalezieniem sesji). Czy ktoś ma jakieś rozwiązanie problemu? Żywię nadzieję, że uda się przywrócić grę do porządku (kibicuje każdej osobie zaangażowanej w naprawę :>), oraz liczę na to, że EA się nie odwróci od graczy....👾 (ta gra mimo lat ma duuży potencjał).

PS. Załączam nagranie jak to wygląda.

PS2. Granie w sesjach prywatnych nie uznaje za rozwiązanie problemu :/ 

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    29 days ago

Hej michao11​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie i opisanie zauważonej przez Ciebie sytuacji. Przekażę informację dalej do właściwych zespołów. 

• michao11's avatar
    michao11
    Seasoned Novice
    29 days ago

Dzięki!! Na anglojęzycznych forach temat jest głośny. Duża część graczy, która pisze o problemach z matchmakingiem itd. Mówi o tym samym problemie co ja. Pozdrawiam i powodzenia.

PS. Nowy anticheat nie tylko nie zdał egzaminu.. ale na dodatek ułatwił pracę hackerom :<

• Sytuacja jest beznadziejna. Na szczęście na konsolach można grać bez problemów ale bez wsparcia klawiatury i myszy. Zaraz wszystkie gry konsolowe PvZ na PC będą niegrywane.

Najlepszą opcją będzie odnalezienie twórcy cheatów aby pozwać go karnie. Obecnie znamy jego nazwę na kanale youtube. Przypomina nazwę rośliny doom shroom (grzyb zagłady).

Z innych rzeczy to jak napisałem ostatnio w odpowiedzi na nieoficjalnym Reddit gier z podserii że najlepiej uciekać z PC to zostałem przez (pewnie niepełnoletnią) osobę wyśmiany że nie będzie wydawać ~600 zł na konsole i miesiąc abonamentu. A to jest obecnie jedyne wyjście z sytuacji. Jeszcze poruszyłem inny temat, że ea wg regulaminu może wyłączyć dowolną grę z 30-to dniowym opóźnieniem ale twórca postu (zdjęcie z ojczynosławem z chłopaków) nie odpowiedział

Featured Places

Node avatar for Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 1 day ago
688 Posts