Plants Vs Zombies Garden Warfare 2
PROBLEM Z GRĄ PLANTS VS ZOMBIES GARDEN WARFARE 2
Otóż po zainstalowaniu gry na Originie i po tym jak ją włączyłem, wyskoczyło to (załącznik) i gdy kliknąłem, by włączyć ją mimo tego , po początkowym "filmiku" włączył mi się chyba samouczek ze słonecznikiem, jednak nie mogłem nim się ani poruszać, ani strzelać, nic nie działo się również po kliknięciu Escape na klawiaturze. Postanowiłem więc postąpić zgodnie z wyskakującym wcześniej ostrzeżeniem. Więc wszedłem na tę stronę, zainstalowałem Intel Driver Update Utility i zrobiłem wszystko, co było tam nakazane, jednak podczas uruchamiania gry nic się nie zmieniło i nadal wyskakuje ten sam błąd. Czy ktoś wie, co powinienem zrobić w tej sytuacji?
Dzięki za te informacje @TheSpidet 🙂
Niestety, specyfikacja Twojego komputera, a konkretniej karta graficzna jest poniżej minimalnych wymagań gry. Procesor zdaje się być bardziej wydajny (na podstawie benchmarków), niż ten podany w minimalnych wymaganiach, nie mniej jego nominalna wartość taktowania (2,70 GHz) jest niższa od procesora Intel® Core™ i5-650 (3,20 GHz).
Jeśli kupiłeś grę niedawno, sprawdź czy masz możliwość zwrotu, lub skontaktuj się z nami bezpośrednio.