Forum Discussion

chmiel33's avatar
6 years ago

plants vs zombies gw2

Mam problem z directx po włączeniu gry wyskakuje mi plik w załączniku co robic nie da sie grać

19 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @chmiel33 

Dzięki za odpowiedź 🙂 

Prześlij nam proszę plik DxDiag, może tam znajdziemy jakieś dodatkowe wskazówki 🙂

• hmm dziwne bo w opisie powinien przycisk ze mam 64 bitowy system a nie mam takiego przycisku 

• DX Setup Parameters: Not found takie cos jest w raporcie nie wiem oco chodzi

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @chmiel33 

Dzięki za DxDiag 🙂. 

Zauważyłem, że gra zdaje się być zainstalowana na dysku C:\, gdzie pozostałe partycje na Twoim komputerze pozostają praktycznie puste. Usuń grę i zmień położenie biblioteki gier na jedną z partycji. Program Origin (EA Desktop) może pozostać na dysku C:\ w domyślnej lokalizacji jeśli wolisz. Dodatkowo sprawdź również, czy na dysku C:\ nie znajdują się gry, lub pliki, które możesz przenieść lub usunąć. 

Dodatkowo zauważyłem również poniższe błędy:

Podpis problemu:
    P1: GW2.Main_Win64_Retail.exe
    P2: 1.0.12.0
    P3: 5cafe370
    P4: KERNELBASE.dll

Jeśli ponowna instalacja gry nie rozwiąże problemu, utwórz nowe konto administratora na komputerze i sprawdź czy problem pojawia się również tam. 

• Zrobiłem już wszystko co pisałeś i nic japiernicze masz jeszcze jakieś pomysły ?

Featured Places

Node avatar for Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 3 days ago
664 Posts