Forum Discussion
Dzięki @RAFI236v 🙂
Z racji błędów, które zauważyłem w pliku DxDiag sugerowałbym żebyśmy zaczęli od użycia kontrolera plików systemowych. Następnie upewnij się, że zostały dodane wyjątki do zapory Windows Defender.
Następnie uruchom program Origin oraz grę wedle instrukcji poniżej:
1. Całkowicie zamknij program Origin oraz grę (tak aby w menedżerze zadań nie był widoczny żaden proces związany z grą lub programem Origin)
2. W polu wyszukiwania wpisz "Kontrola konta"
3. Wybierz z listy "Zmień ustawienia kontroli konta użytkownika"
4. Przesuń suwak na samą górę, następnie zatwierdź zmiany
5. Kliknij prawym przyciskiem myszy (PPM) na skrót od programu Origin na pulpicie, wybierz Właściwości i Otwórz lokalizację pliku
6. Kliknij PPM na zaznaczonym pliku i wybierz Uruchom jako administrator
7. Jeżeli pojawi się komunikat o wprowadzaniu zmian na dysku - koniecznie go zaakceptuj
8. Tą samą czynność powtórz ze skrótem od gry
9. Jeżeli gra uruchomi się, przywróć ustawienia kontroli konta użytkownika do poprzedniej wartości (punkty 1-4)
Swoją drogą chyba dosyć sporo zwlekałeś z uruchomieniem tej gry 😉 Plants vs Zombies Garden Warfare 2 nie jest już dostępne jako darmowa wersja testowa od jakiegoś czasu 🙂 Jesteś pewny, że wersja trial nie dobiegła już końca na Twoim koncie?
- 7 years agoNie działa albo nie umiem Co mam robić.
- EA_Kuba7 years ago
Community Manager
Hej @RAFI236v,
Udało Ci się wykonać wszystkie kroki, czy napotkałeś problemy z wykonaniem któregoś? Postaraj się odpowiadać bardziej szczegółowo na temat tego co poszło nie tak 🙂 Czy przed napisaniem na forum próbowałeś jakichś innych kroków, by rozwiązać ten problem?
- 7 years agoNic nie próbowałem i nie umiem zrobić tego {DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
Ważne: Po uruchomieniu tego polecenia narzędzie DISM użyje usługi Windows Update w celu udostępnienia plików wymaganych do naprawy uszkodzeń. Jeśli jednak klient usługi Windows Update jest już uszkodzony, użyj uruchomionej instalacji systemu Windows jako źródła naprawy lub użyj folderu instalacji równoległej systemu Windows z udziału sieciowego bądź nośnika wymiennego, takiego jak dysk DVD systemu Windows, jako źródła plików. W tym celu uruchom następujące polecenie:
DISM.exe /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:C:\Źródło_naprawy\Windows /LimitAccess
Uwaga: zamiast symbolu zastępczego C:\Źródło_naprawy\Windows podaj lokalizację źródła naprawy. Więcej informacji na temat używania narzędzia DISM do naprawy systemu Windows można znaleźć w temacie Naprawianie obrazu systemu Windows.
W wierszu polecenia wpisz następujące polecenie, a następnie naciśnij klawisz Enter:}- 7 years agoCo mam robić?
About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 days ago
- 19 days ago
- 2 months ago