Próby Gnomusa Problem z Kodem do odblokowania Portalu Tęczowego gnoma
Witam... zrobiłem wszystkie 4 próby Niebieską czerwoną żółtą i zieloną tylko problem jest w momencie wpisania Kodu aby pojawił się Tęczowy gnom i abym mógł odblokować sobie tą lokację z nowymi postaciami wpisuję kody w głównej komnacie ale niestety nie pojawia się strażnik czyli albo robię coś źle albo wpisuję kod w złej kolejności czy mógłby mi ktoś pomóc ogarnąć. to ☹️ jeżeli ktoś to ogarnia to byłbym wdzięczny za pomoc bo sam już nie mam do tego cierpliwości wpisując cały czas ciąg Kodów ☹️ które nic nie robią i nie działają czy może te kody trzeba w odpowiednie Miejsca umieszczać aby pasowały Tylko że tak się nie da zrobić próbowałem ;( Pomocy Proszę... jeśli ktoś wie co zrobić to pomóżcie podeślę zdjęcia ze wszystkimi symbolami aby było łatwiej czy może ja wpisuję te symbole w złych miejscach dla tego nie pojawia się gnom gdy naciskam dźwignie gdy już te kody są ustawione w głównej komnacie tylko że nie da się chyba ustawić tych symboli prawidłowo ☹️ jeśli ktoś to ogarnia to bardzo proszę o pomoc ☹️ bo męczę się z tym już długo