Suwmiarka_3DNewcomer5 months agoproblem z pvz gw2gdy próbuje odpalić pvz gw 2 to muszę czekać długo jak się odpala a później wyskakuje błąd anti cheata (7) (2)
1 ReplyReplies sorted by NewestEA_KubaCommunity Manager5 months agoHej Suwmiarka_3D Wybacz późną odpowiedź. Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
EA_KubaCommunity Manager5 months agoHej Suwmiarka_3D Wybacz późną odpowiedź. Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
Featured PlacesPlants vs. Zombies™ Dyskusja o serii Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 1 day ago688 Posts
Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 1 day ago688 Posts
Recent DiscussionsMam naprawdę wielki problem z odbieraniem nagród Kupiłem ten sam zestaw z podwójnymi nagrodami i tym razem ich nie mam, nawet pokazuje tak jak było wcześniej czyli na przykład 20 diamentów zamiast 40 przy wykonaniu 8 zadań dnia, wcześniejsze pare r...nie chce sie odpalic siedzialem z godzine z asystentem, i probowalismy odpalic ta gre ale nic nie dzialalo, nie mam pojecia o co chodzi jest antycheat normalnie wszystko a to i tak nie dziala Znów awaria serwerów Witam. W dniu dzisiejszym ponownie brak informacji o przerwie technicznej/ awarii serwerów w grze Plants vs Zombies Battle for Neighborville. Ostatnia awaria trwała dni a nie godziny.... Czy u was gr...Problem z odebraniem nagrody za zadanie Mam również problem w momencie gdy próbuje odebrać nagrodę za zadanie, pojawia mi się na chwilę kwiatek ładowania, po czym nic się nie dzieje. Bardzo męczące zważywszy na to, że chodzi ciągle o tę sa...Błąd w naliczeniu coins'ów Witam. Na moim koncie w grze Plants vs Zombie 2 zostały naliczone ujemne coinsy. Proszę o pomoc