Forum Discussion

raflik365's avatar
6 years ago
Solved

Problem z uruchomieniem gry PvZ Battle for Neighborville

Mam problem z uruchomieniem gry. Po załadowaniu się Anty Cheatu pojawia się czarny ekran i po chwili wyrzuca do origin. Sterowniki wszystkie aktualne.

• Hej @raflik365 

Jeśli masz pewność, że Twoje sterowniki są zaktualizowane do najnowszych, to problem może być również powodowany innym programem działającym w tle na Twoim komputerze. Sprawdź czy to samo się dzieje jeśli uruchomisz komputer w trybie czystego rozruchu

Daj nam znać 🙂

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @raflik365 

Jeśli masz pewność, że Twoje sterowniki są zaktualizowane do najnowszych, to problem może być również powodowany innym programem działającym w tle na Twoim komputerze. Sprawdź czy to samo się dzieje jeśli uruchomisz komputer w trybie czystego rozruchu

Daj nam znać 🙂

• Witaj

Wczoraj spędziłem prawie 2 godziny na rozmowie z działem pomocy technicznej EA w Polsce, który z kolei konsultował ten problem z działem technicznym w USA lub Anglii (nie dowiedziałem się dokładnie).

Podejmowałem wcześniej wszystkie kroki, wymienione jako mogące pomóc na tym forum - nic to nie dało.

Pracownik techniczny uruchomił nawet moje konto Origin na swoim komputerze i uruchomił grę, działała u niego. Sugerował, że problemem może być "lokalizacja użytkownika i język systemu".... Gra kupiona na rynek polski raczej nie powinna stwarzać problemu, ale kij to. Idąc tym tropem w ustawieniach samej gry w Bibliotece Gier aplikacji Origin zmieniłem język na angielski....... GRA SIĘ URUCHOMIŁA! Po zmianie na język Polski także....

Jednakże moja radość była przedwczesna, ponieważ dzisiaj rano mój syn usiłował ją bezskutecznie uruchomić - problem z wyrzucaniem do Origin powrócił - gra ponownie się nie uruchamia.

About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.630 PostsLatest Activity: 2 days ago