Forum Discussion
EA_Kuba
Community Manager
6 years agoHej @kingmirkow
Dziękuję za szczegółowe opisanie wykonanych kroków oraz za pliki diagnostyczne (usunąłem z Twojego wpisu plik MsInfo32). Niestety obawiam się, że problem leży w procesorze w który wyposażony jest Twój komputer (AMD Phenom II X6 1045T) - jest on poniżej minimalnych wymagań gry.
Sprawdź czy możesz zwrócić grę samodzielnie, lub skontaktuj się z nami bezpośrednio.
6 years ago
@EA_Kuba Nie jest to problem procesora bo włożyłem na chwilę mocniejszy z innego kompa, zmarnowałem czas ponownie i nadal to samo, po za tym na tym starym procesorze uruchamiam każdy nowy tytuł nawet Battlefield V czy nowy Tomb Raider a także starsze tytuły np. GTA5 które ma dużo większe wymagania od Plants VS Zombies i działa płynnie, szczególnie jak uruchomię drugą kartę graficzną (nie jest to także wina karty). Sporo osób ma ten sam problem na różnych konfiguracjach sprzętowych, więc proszę traktować Klientów poważnie. Dla mnie ten produkt jakim jest państwa gra Plants VS Zombies Battle for Neighborville to wersja alfa, nawet nie beta, proszę o podanie daty wydania aktualizacji, która rozwiąże podstawowy problem jak uruchomienie gry, która w obecnie formie jest produktem bezwartościowym.
About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii
Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.629 PostsLatest Activity: 6 hours ago
Recent Discussions
- 22 hours ago