Forum Discussion

DARTHxPLA4ER's avatar
DARTHxPLA4ER
New Rookie
14 days ago

R.I.P Plants vs. Zombies Garden Warfare PS3😭

Dzisiaj jest ostatni dzień na zagranie w grę Plants vs. Zombies Garden Warfare na PS3. Zombie zamiast jeść mózgi zjadło serwery gry…😭

Prawie 12 lat (!) EA utrzymywało serwery gry. Chyba jest to ostatnia wyłączona gra online na PS3 przez EA (?).

Spoczywaj w pokoju.🫡

Przytrzymaj kółko aby złożyć kondolencję (a tak naprawdę wskrzesić poległą wcześniej w niekończącej się bitwie o teren; roślinę albo zombie na innych platformach GW1 albo w GW2 i kwadrat w BoN).

EDIT: o godzinie 15:00 czasu polskiego letniego 28 kwietnia wyłączono serwery PVP a o 01:00 wszystkie pozostałe serwery EA.🥲 R.I.P 🌻🧟‍♂️

28 kwietnia 2026 r.

Plants vs. Zombies Garden Warfare na PlayStation 3

https://www.ea.com/pl-pl/legal/service-updates/i-q

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    13 days ago

Hej DARTHxPLA4ER​ 12 lat to naprawdę kawał czasu 👍
    Dzięki za wszystkie wspomnienia i godziny spędzone na rozgrywce 🧠🌻🌱

• DARTHxPLA4ER's avatar
    DARTHxPLA4ER
    New Rookie
    13 days ago

Wspomnień mam sporo. Najważniejsze to pożeracz jednorożec (nie zmierzchu) w drugiej części za 313 rangę w pierwszej grze przed lutym 2017. Na szczęście grałem na platformie na której serwery wciąż są aktywne, ale na zawsze utraciłem dostęp do konta🦄😭

X360 —> XONE, a obecnie XSX z FPS Boost (120FPS w wersji gier xone) w każdej grze z podserii.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 days ago

Hej, brzmi jak kawał historii z serią DARTHxPLA4ER​ 

A z ciekawości — masz może gdzieś nagrane jakieś swoje stare rozgrywki albo klipy z tamtych czasów? Fajnie by było zobaczyć takie momenty, zwłaszcza z pierwszej części 🙂

• DARTHxPLA4ER's avatar
    DARTHxPLA4ER
    New Rookie
    9 days ago

Z pierwszą częścią byłby problem bo xbox 360 nie ma domyślnego nagrywania rozgrywki. Z drugą też byłby problem bo kilka lat temu Microsoft pousuwał wszystkie klipy z gier starsze niż 90 dni z sieci Xbox. A tam też było sporo wspomnień. Z BFN to nie nagrywałem prawie nic ale kilka zabawnych tekstów zapisywałem z lokalizacji gry na polski. Pralek i kult kukły. ❤️

Featured Places

Node avatar for Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.Latest Activity: 4 hours ago
688 Posts