Forum Discussion

Re: Skrzynka pocztowa

Mam ten sam problem od jakiegoś czasu. Wcześniej skrzynka działała bez problemu. Konto jest na osobę dorosłą. 

Pozdrawiam

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @HANKAM01

Podaj nam proszę więcej szczegółów na temat Twojego problemu. Czy podczas otwierania skrzynki pojawia się błąd? Na jakiej platformie grasz? 

• Witam. Gram, właściwie to nie ja, tylko mój syn, konto jest na mnie. Podczas otwierania skrzynki pojawia się komunikat "brak wieści to dobre wieści. Prawda?" Gramy na xbox one. 

Pozdrawiam

• WITAM,

PONAWIAM PYTANIE, JAK MOŻNA ROZWIĄZAĆ PROBLEM SKRZYNKI POCZTOWEJ? BŁĄD POJAWIA SIĘ PODCZAS OTWIERANIA SKRZYNKI POCZTOWEJ " BRAK WIEŚCI TO DOBRE WIEŚCI, PRAWDA? " . KOMUNIKAT POJAWIA SIĘ OD JAKIEGOŚ CZASU, WCZEŚNIEJ NIE BYŁO Z TYM PROBLEMU. KONTO JEST NA OSOBĘ DOROSŁĄ. GRAMY NA XBOX

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @HANKAM01 

Dziękuję za odpowiedź 🙂. Opisany przez Ciebie problem jest aktualnie badany przez Studio. Znalazłem zgłoszenia podobne do Twojego na naszym angielskim forum. Na tę chwilę nie jestem w stanie określić kiedy problem zostanie rozwiązany. Jeśli pojawią się jakiekolwiek dodatkowe informacje - dam Ci znać 🙂 

Wcześniej użytkownicy zgłaszali podobne problemy (w czasie rozpoczęcia tego wątku), nie mniej problem został rozwiązany przy jednej z aktualizacji. 

About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.630 PostsLatest Activity: 27 days ago