Forum Discussion
5 Replies
- EA_Kuba6 years ago
Community Manager
Hej @HANKAM01,
Podaj nam proszę więcej szczegółów na temat Twojego problemu. Czy podczas otwierania skrzynki pojawia się błąd? Na jakiej platformie grasz?
Witam. Gram, właściwie to nie ja, tylko mój syn, konto jest na mnie. Podczas otwierania skrzynki pojawia się komunikat "brak wieści to dobre wieści. Prawda?" Gramy na xbox one.
Pozdrawiam
WITAM,
PONAWIAM PYTANIE, JAK MOŻNA ROZWIĄZAĆ PROBLEM SKRZYNKI POCZTOWEJ? BŁĄD POJAWIA SIĘ PODCZAS OTWIERANIA SKRZYNKI POCZTOWEJ " BRAK WIEŚCI TO DOBRE WIEŚCI, PRAWDA? " . KOMUNIKAT POJAWIA SIĘ OD JAKIEGOŚ CZASU, WCZEŚNIEJ NIE BYŁO Z TYM PROBLEMU. KONTO JEST NA OSOBĘ DOROSŁĄ. GRAMY NA XBOX
- EA_Kuba6 years ago
Community Manager
Hej @HANKAM01
Dziękuję za odpowiedź 🙂. Opisany przez Ciebie problem jest aktualnie badany przez Studio. Znalazłem zgłoszenia podobne do Twojego na naszym angielskim forum. Na tę chwilę nie jestem w stanie określić kiedy problem zostanie rozwiązany. Jeśli pojawią się jakiekolwiek dodatkowe informacje - dam Ci znać 🙂
Wcześniej użytkownicy zgłaszali podobne problemy (w czasie rozpoczęcia tego wątku), nie mniej problem został rozwiązany przy jednej z aktualizacji.
- @EA_Kuba Dziękuję bardzo za odpowiedź 😁 i czekam na dalszy rozwój sytuacji.
About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 months ago
- 2 months ago