Forum Discussion

FanMarcin1's avatar
4 years ago
Solved

Błędy uniemożliwiające rozgrywkę - Star Wars jedi fallen order

Dzień dobry, grę otrzymałem na święta w 2019 roku, przez jakieś 3-4 tygodnie chodziła świetnie, lecz po tym czasie (z niewiadomych mi przyczyn) powstał problem. Po wejściu do gry i próbie wczytania zapisu powracam do menu głównego. Pomyślałem wtedy że to tylko problem z tym jednym save'em więc spróbowałem stworzyć nowy. W nowym zapisie nie jestem w stanie zakończyć prologu, ponieważ brakuje niektórych mechanik (głównie przeciskania się przez wąskie przestrzenie). Od tamtego czasu (bezskutecznie) próbowałem ją naprawić. Mam nadzieję, że ktoś, kto miał podobny problem mi pomoże, bo to jedna z moich ulubionych gier ostatnio wydanych.

• @FanMarcin1 Witam nie jestem w 100% pewny ale miałem podobny problem w Wiedzminie 3 pomogło usunięcie folderu z zapisami stanu gry. Grę masz zainstalowaną od 2019 roku? Jeśli tak było kilka patchy do gry więc Save może być nie kompatybilny. Ja bym spróbował w taki sposób:

-Odinstalował grę ,wyczyścić pamięć podręczną , katalog temp.
    -Usuną folder z savami z moich dokumentów.

Powodzenia 🙂

4 Replies

• @FanMarcin1 Witam nie jestem w 100% pewny ale miałem podobny problem w Wiedzminie 3 pomogło usunięcie folderu z zapisami stanu gry. Grę masz zainstalowaną od 2019 roku? Jeśli tak było kilka patchy do gry więc Save może być nie kompatybilny. Ja bym spróbował w taki sposób:

-Odinstalował grę ,wyczyścić pamięć podręczną , katalog temp.
    -Usuną folder z savami z moich dokumentów.

Powodzenia 🙂
  • @Chytrooki Cześć, mam ten sam problem tylko ja jestem amebą komputerową i nie wiem gdzie taki folder znaleźć byłbym wdzięczny gdybyś mógł mi napisać jak i gdzie znaleźć taki folder

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,236 PostsLatest Activity: 13 hours ago