Forum Discussion

awebern's avatar
7 years ago
Solved

Battlefront 2 Problem z kursorem

Witam. Gram w Battlefronta 2 i mianowicie mam problem z kursorem. Gdy wchodzę do gry nie pokazujemi się kursor przez co nie mogę nic zrobić. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję 🙂

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    7 years ago

Informacja

Podobny temat mieliśmy już zgłaszany tutaj, gdzie znajdziecie również potencjalne rozwiązanie. Powodzenia!

PS. Oznaczam ten wpis jako rozwiązanie, dla lepszej widoczności.

7 Replies

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    7 years ago

W grze BF II po włączeniu mój kursor ciągle się ładuje albo go nie ma przez to nie mogę kliknąć żadnego kafelka w Menu gry

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    7 years ago

Informacja

Podobny temat mieliśmy już zgłaszany tutaj, gdzie znajdziecie również potencjalne rozwiązanie. Powodzenia!

PS. Oznaczam ten wpis jako rozwiązanie, dla lepszej widoczności.

• W star wars batelfrront 2 nie widze myszki i nic nie moge zrobic jagby tam nie dzialala

• Revan2000s's avatar
    Revan2000s
    Hero+
    7 years ago

Hej,

Problem powoduje prawdopodobnie jakaś nakładka ekranowa z aplikacji działającej w tle. Koniecznie wyłącz nakładki z programów takich jak Discord czy Teamviewer.

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    7 years ago

Po zainstalowaniu gry i po jej zaktualizowaniu włączyłem gre po czym pojawił sie obraz główny ale nie pojawia się kursor po przez co nie moge grać bo nie moge nic kliknąć POMOCY!!!

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    7 years ago

Witam ja również mam ten sam problem pomocy !

• hej gram w battlefronta jakiś rok i nie widzę kursora w menu głownym wchodze do gry i nic nie moge zrobic pomóżcie proszę

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,266 PostsLatest Activity: 2 hours ago