Forum Discussion

Ziqo79's avatar
Ziqo79
New Novice
2 months ago
Solved

Brak rekompensaty za Datacron - SWGOH

Witam nie otrzymałem rekompensaty za zmiany w Datacronach, a usunięto mi z inventory te, które już posiadałem 

• Otrzymałem materiały 16h później niż reszta. Także temat ostatecznie został załatwiony :)

6 Replies

• Ja po hotfix nie odzyskałem tego co miałem wcześniej. Od wczoraj w inventory nic się nie zmieniło.

[CM Edit - nie podawaj danych osobowych na publicznym forum]

• crazykaro86's avatar
    crazykaro86
    Seasoned Novice
    2 months ago

Tak. Datacrony nie wróciły do stanu sprzed buga a do tego nie otrzymałem żadnych materiałów do inboxa. A z tego co widzę to ludzie otrzymali tysiące materiałów…

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Rozumiem crazykaro86​ 

Materiały były przyznawane przy konkretnej konfiguracji datacorns:

Datacron Issue 12/17 | EA Forums - 13029715

All players will also receive 20,000 Alteration Mk 1, 20,000 Alteration Mk 2, and 20,000 Alteration Mk 3 reroll materials, per Attacker Datacron and we will be setting the Data-cache costs of rerolling to 1 Data-cache.

Z informacji, które posiadam wynika, że wszyscy którzy kwalifikowali się do otrzymania tych materiałów je otrzymali. Nie mniej jednak jeśli chcesz skontaktować się z nami by to potwierdzić, zrób to bezpośrednio poprzez grę i wybierz odpowiednią kategorię zgłoszenia. 

• crazykaro86's avatar
    crazykaro86
    Seasoned Novice
    1 month ago

Otrzymałem materiały 16h później niż reszta. Także temat ostatecznie został załatwiony :)

Featured Places