Forum Discussion

pinokiobombel's avatar
3 years ago

Ciagle crashe gry Jedi Survivor

Czemu w grze Jedi Survivor caly czas crashuje mi gra, no jak mozna wypuscic na rynek cos takigo [edytowano].
Glownie dzieje sie na planecie Jedha.  Nie moge z tej planety wyjsc. Co to jest za gra.

4 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Cześć @pinokiobombel 

Daj nam znać jaki błąd dokładnie pojawia się w czasie zamykania gry. Możesz dołączyć zrzut ekranu do twojego postu. 

Czy grę zainstalowałeś poprzez EA app czy Steam na twoim komputerze? 

• Siema, obecnie przestalem grac w ta gre. bo przeinstalownaie i aktualizacja sterownikow nic nie dala. Udalo mi sie jakims cudem przejsc ta planete ale przy powrocie na nia. A niestety fabula tego wymaga to samo, wiec to jest zenujace. W innych lokacjach sa dropy fpsow i jakies poradyczne crashe ale to co dzieje sie w tej lokacji to masakra. i mam naprawde mocny sprzet. RTX 4070Ti i Ryzena 7 7700X. Wiec watpie zeby to byla wina hardwareu. Wysylalem raporty z crashow do EA. Screena nie zrobilem. Gra zainstalowana przez EA APP. I swoja droga to takie bezpieczne ze na EA APP nie mozna wsytawiac opinii o  grze, zeby wyrazic swoja o technikaliach gry. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @pinokiobombel 

Dzięki za odpowiedź i podzielenie się z nami swoimi spostrzeżeniami odnośnie funkcji EA app. Postaram się, aby ta informacja trafiła we właściwe ręce. 

Daj nam znać jeśli wrócisz do gry i będziesz potrzebować pomocy. 🙂 

Featured Places