Forum Discussion
4 years ago
Witam.
Już od dłuższego czasu jest bug, w którym jest na każdej (nie wiem jak to określić, więc powiem po swojemu) formie gry: Supermacja, czy walka Bohaterami, czy Kooperacja. Nie trafić na tego buga graniczy się z fartem/cudem.
Mówię jak to wygląda:
Jest, potocznie mówiąc naparzanka i nie da się zabić drugiego - jest nieśmiertelny i ma 1HP (co utrzymuje się tak), nawet jeśli wypadnie ktoś poza obszar mapy, dalej jest nieśmiertelność.
Proszę, naprawcie ten błąd, bo ludziom odechciewa się grać. Tak jak inne błędy, które są, zwłaszcza błąd z połączeniem (mimo iż mam bardzo dobrego neta), czy zmianą skina lub broni.
- 4 years ago@-VCOR-BG-Aragorn To prawda, nikt nie ginie... Początkowo myślałem, że mam problemy z siecią, plikami gry lub nie zainstalowałem aktualizacji, ale okazuje się, że to nie w tym tkwi problem. Minie sporo czasu zanim to naprawią. O ile w ogóle zamierzają to naprawić czy po prostu będą udawać, że nic nie wiedzą o tym...
About Star Wars Dyskusja o grze
Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,295 PostsLatest Activity: 18 hours ago
Recent Discussions
- 18 hours ago
- 5 days ago
Problem z kontem EA
Solved6 days ago- 31 days ago