Forum Discussion

x8z3397qkyyb's avatar
x8z3397qkyyb
Seasoned Newcomer
2 months ago
Solved

Problem z kontem EA

Witam od ok tygodnia nie mogę się zalogować do gry STAR WARS BATTLEFRONT II bo ktoś włamał się na moje poprzednie konto: gqnknouemur7 i zmienił  poprzedni adres mailowy który był: [edit: email address removed] który był powiązany z kontem Epic Games: Heronemo1994  na fałszywy adres mail.  A na czat support EA  nie odpowiada 

9 Replies

• x8z3397qkyyb's avatar
    x8z3397qkyyb
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Próbowałem wielokrotnie sie przez czat skontaktować, ale czat nie działa albo nikt nie odpowiada.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Może spróbuj skontaktować się z doradcą EA przez czat o innej porze dnia. Na stronie powinien też być widoczny szacowany czas oczekiwania, żebyś wiedział, ile trzeba poczekać na połączenie.

• x8z3397qkyyb's avatar
    x8z3397qkyyb
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

W jakich godzinach  najlepiej próbować się skontaktować z doradcą EA przez czat?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Wszystko zależy od natężenia kontaktów, które potrafi wzrosnąć zwłaszcza w okresach premier gier. Dziś swoją premierę ma nowy Battlefield 6, a pod koniec września większość zgłoszeń dotyczyła FC 26. Spróbuj skontaktować się o różnych porach dnia — najlepiej w tych, które są dla Ciebie najbardziej wygodne.

• x8z3397qkyyb's avatar
    x8z3397qkyyb
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Próbuje juz ponad 5h sie skontaktowac przez czat z supportem, i kiedy wydaje się że sie uda nagle zwiększa się czas oczekiwania i tak w kółko. 

• x8z3397qkyyb's avatar
    x8z3397qkyyb
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Jest poniedziałek i dokładnie to samo czat do doradcy pokazuje np. że zostało 6 minut a potem robi się  11 minut. Dam sobie spokój bo to bezcelowe. taki tu EA ma support. Dziękuje żegnam.

• gqnknouemur7's avatar
    gqnknouemur7
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

W końcu problem został  naprawdę rozwiązany, udało się połączyć z doradcą przez czat i przywrócić powiązanie z Epic Games. 

Featured Places