Forum Discussion

Tigerrr2013's avatar
7 months ago
Solved

Crash report Jedi ocalały

Ciągle crashe na Legion 

• Dzięki za odpowiedź @Tigerrr2013 

Obawiam się, że problem związany jest z faktem, że gra nie wspiera urządzenia na którym grasz (Legion Go 8APU1 - Type 83E1). 

Jeśli problem pojawił się po aktualizacji sterowników, możesz spróbować wykonać rollback do sterownika gdzie problem nie pojawiał się. 

Nie mniej nie jestem w stanie zagwarantować, że w ten sposób uda się rozwiązać problem z racji niekompatybilności urządzenia. 

5 Replies

• @EA_Kuba Jakieś wskazówki? Skontaktowałem się z serwisem Legiona ale oni mówią że to temat aplikacji. Odinstalowałam i zainstalowałem jeszcze raz. Problem ten sam. Help
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 months ago

Dzięki za odpowiedź @Tigerrr2013 

Obawiam się, że problem związany jest z faktem, że gra nie wspiera urządzenia na którym grasz (Legion Go 8APU1 - Type 83E1). 

Jeśli problem pojawił się po aktualizacji sterowników, możesz spróbować wykonać rollback do sterownika gdzie problem nie pojawiał się. 

Nie mniej nie jestem w stanie zagwarantować, że w ten sposób uda się rozwiązać problem z racji niekompatybilności urządzenia. 

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,248 PostsLatest Activity: 7 days ago