Forum Discussion

Zabneer04's avatar
6 years ago
Solved

Crashe do pulpitu bez erroru non stop

Witam mam problem, z którym walczę już miesiąc. Gra nieustannie zamyka się sama i przenosi do pulpitu bez żadnego erroru czy coś. Dzieje się tak w menu, podczas ładowania do gry i czasem jak już jakimś cudem załadowało grę to podczas grania. Próbowałem wszystkie metody jakie znalazłem w necie (update windows, naprawa plików gry, reinstal, kasowanie zawartości program data i appdata, zmiana ustawień gry-w oknie,na low, wyłączanie directx12, zmiana pliku w bootoptions, uinstall MSI Afterburner oraz Riva Tuner. Może ktoś poda mi w końcu działające rozwiązanie. XD Liczę na poważne podejście do sprawy.

• Witam poradziłem sobie sam z problemem i gra już działa 

20 Replies

• Witam Niestety żadna z porad nie przyniosła efektu ☹️

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @Zabneer04 

Przykro mi słyszeć, że problem nadal u Ciebie nie minął. ☹️ 

Poprosiłbym, abyś sprawdził jeszcze (jeśli czysty rozruch nie przyniósł efektu) czy podobny problem pojawia się na nowo utworzonym koncie administratora. Szukając rozwiązania znalazłem też informacje na angielskim forum, że w niektórych przypadkach problem związany był z pamięcią RAM. 

• Dzień Dobry czy są jakieś nowinki ? Gra zachowuję się tak samo a jednak za nią zapłaciłem :/ pozdrawiam

• Mam ten sam problem i również nie wiem jak sobie z nim poradzić

• skquarte's avatar
    skquarte
    6 years ago

Nie poradzisz, a EA jak zwykle z klasą. Grunt, że kasa w kieszeni 😉

• Również mam ten sam problem, odinstalowałem sterowniki, zainstalowałem na nowo, usunąłem klienta origin zainstalowałem na nowo, to samo z samą grą, na jakimś forum z pomocą znalazłem info o kasowaniu jakiś plików systemowych ukrytych, też nie zadziałało, oczywiście parę miesięcy grałem na tym kompie bez problemu, nie mam zamiaru czyścic biosów itd. bo się na tym nie znam i nie po to kupuję grę abym musiał kombinować z jej odpalaniem jak z jakąś piracką wersją. Jak dla mnie został sprzedany produkt niezgodny z umową, a pomoc techniczna odsyła mnie do tego wątku. Może wylałem trochę frustracji, ale jestem fanem Star Wars i kupiłem dobrego kompa z myślą  między innymi o tej grze.

• Witam poradziłem sobie sam z problemem i gra już działa 

Featured Places