Forum Discussion

ShimmerHorizon's avatar
5 years ago

Dlaczego tu tak pusto?

Polskie forum o SW Squadrons leży i kwiczy. Pytanie o wsteczną kompatybilność, o darmowe gażety .... ludzie co z wami. Gdzie rozmowy o klasach statków i ich plusach i minusach, gdzie pomysły na nowe mapy .... gdzie wymiana myśli na temat wyposażenia statków.

Więc może zacznę.

Czy gra spełnia wasze oczekiwania?

Moje tak!!!

Specjalnie dla niej kupiłem VR i HOTAS. Doznania są nieziemskie. Kiedy pierwszy raz odpaliłem gre w VR poczułem się jak w dniu kiedy Ojciec zabrał mnie do kina na Empire Strikes Back. Jak Luck siadłem za sterami X-Winga 🙂

Teraz latam TIE Interceptor i od czasu do czasu TIE Reaper. TIE Reaper głównie na początku rozgrywki żeby zobaczyć z kim gram (gram tylko w Dogfight) jak drużyna daje rade do końca siedze w TIE Reaper, jak im cieńko idzie przesiadam się do TIE Interceptor.

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Mam podobnie jak Ty @ShimmerHorizon 🙂 Początkowo grałem bez VR, bo całkiem nieźle sobie radziłem w SWBF1 i SWBF2 w lataniu. 

Tutaj początkowo też grałem "normalnie", ale jak założyłem VR to odkryłem grę na nowo 🙂 Frajda niesamowita 🙂

• Jedyny "problem" to to że grafika nie jest tak "ostra" jak przy grze na monitorze. Wygląda jakby była troche  .... rozmyta .... Może to wina gogli, może gry. Żeby nie było że psiocze, w niczym to nie przeszkadza imersja w świat gry jest i tak niesamowita w porównaniu do monitora 🙂

Acha i jeszcze jedno. W TIE Reaper mogli chociaż posadzić droida na miejscu 2-go pilota, bo wygląda jakby koleś do roboty nie przyszedł a Ty i tak masz misje do wykonania 🙂

• JediRaiderRafae's avatar
    JediRaiderRafae
    4 years ago

Wow, post z grudnia a chyba nie poszło nic dalej. Ja natknąłem się na ten wątek szukają innego gdzie bym mógł się zgadać z innymi graczami i coś nie mogę znaleźć tematu.

Żeby się trochę udzielić do tego co piszecie to ja głównie gram TIE Reaperem. Lubię być w supporcie i mieć tarcze ale z początku głównie TIE Defender. I w sumie wolę Imperium, jakoś lepiej mi się gra choć bywa że Republika nieźle młuci. Ale to od składu zależy i czy każdy sobie czy w drużynie.

Także szukam fajnych ludzi do wspólnej zabawy. Może wątek uruchomie jak nie znajdę nic.

Featured Places