Forum Discussion

86891416's avatar
3 years ago
Solved

Dot.: błąd w star wars jedi fallen order

U mnie ten sam błąd tylko powyższe rozwiązanie nie pomaga. w Ea app nie ma opcji napraw błędy. A sprawdzenie spójności plików na steam nic nie pomaga

• 86891416's avatar
    86891416
    3 years ago

Grę mogłem zacząć od nowa jedynie kasując zapis z dotychczasowym progresem. W nowej rozgrywce, ograniczając medytację do minimum, doszedłem do końca gry. I tyle. Żaden inny sposób nie zadziałał. 

6 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @86891416 

Wydzieliłem Twój post z innej dyskusji na forum, z racji tego, że ostatni komentarz został w niej udzielony 3 lata temu. 

Czy sprawdzałeś może poniższe rozwiązanie? 

@EA_Kuba  napisał/a:

(...)

Zrób kopię zapasową folderu z zapisanymi grami (JediFallenOrder), który znajdziesz w tej lokalizacji: 

C:\Users\NAZWAUŻYTKOWNIKA\Saved Games\Respawn\JediFallenOrder

W folderze tym znajdziesz pliki SaveGame00 oraz Backup00. Zmień nazwę pliku SaveGame00 na SaveGame00kopia, natomiast plik Backup00 nazwij SaveGame00. Następnie napraw grę z poziomu Origin i uruchom grę. 

Jeśli błąd z wczytywaniem będzie się nadal pojawiał to niestety, ale obawiam się, że będziesz musiał rozpocząć grę od nowa. 

Trzymam kciuki - daj mi znać czy się udało 🙂

• Próbowałem tego rozwiązania i nie pomogło. Co gorsze nawet gry od początku nie mogę zacząć. Włączając nową grę Cal ma cały ekwipunek który zdobyłem poprzednio i po chwili grania dochodzę do miejsca gdzie nie mogę przejść przez zwężenie.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @86891416 

Dzięki za odpowiedź. 

Czy możesz przesłać nam zrzut ekranu (lub nagranie jeśli to możliwe - w postaci linku na YT), z miejscem gdzie pojawiają się opisane przez Ciebie błędy? 

• 86891416's avatar
    86891416
    3 years ago

Grę mogłem zacząć od nowa jedynie kasując zapis z dotychczasowym progresem. W nowej rozgrywce, ograniczając medytację do minimum, doszedłem do końca gry. I tyle. Żaden inny sposób nie zadziałał. 

Featured Places