Forum Discussion

kerazkeram's avatar
3 years ago
Solved

Dot.: Star Wars Fallen Order gra nie włącza sie

Wiem, ze troche przedawnione ale chcialem sie podepiac pod temat. Mam ten sam problem i zrobilem wszystko za wasza porada. Niestety nadal pojawia mim sie ten sam komunikat.

Moze byc to spodowane tym, ze posiadam Win 11?

Pozdrawiam

• Hej @kerazkeram 

Wydzieliłem Twój post z innej dyskusji gdzie ostatni post został zamieszczony ponad 2 lata temu. 

@EA_Kuba  napisał/a:

(...)

Problem ten zazwyczaj można rozwiązać poprzez ponowną instalację aktualizacji Visual C++ 🙂. 

Na swoim komputerze poprzez Dodaj/Usuń programy usuń aktualizację Visual C++ 2015-2019 (zarówno x86, jak i x64), następnie przejdź do folderu gdzie została zainstalowana Twoja gra i przejdź do: 

\Jedi Fallen Order\__Installer\vc\vc2015\redist

Z tego folderu zainstaluj obie aktualizacje (wybierając ocję uruchom jako administrator). 

Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem 🙂 

Jeśli problem występuje nadal po aktualizacji VC++, to w folderze gdzie zainstalowana jest gra znajdziesz również instalator DirectX. Postępuj analogicznie do poprzednio wykonanych kroków i uruchom grę jako administrator. 

\Jedi Fallen Order\__Installer\directx\redist

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @kerazkeram 

Wydzieliłem Twój post z innej dyskusji gdzie ostatni post został zamieszczony ponad 2 lata temu. 

@EA_Kuba  napisał/a:

(...)

Problem ten zazwyczaj można rozwiązać poprzez ponowną instalację aktualizacji Visual C++ 🙂. 

Na swoim komputerze poprzez Dodaj/Usuń programy usuń aktualizację Visual C++ 2015-2019 (zarówno x86, jak i x64), następnie przejdź do folderu gdzie została zainstalowana Twoja gra i przejdź do: 

\Jedi Fallen Order\__Installer\vc\vc2015\redist

Z tego folderu zainstaluj obie aktualizacje (wybierając ocję uruchom jako administrator). 

Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem 🙂 

Jeśli problem występuje nadal po aktualizacji VC++, to w folderze gdzie zainstalowana jest gra znajdziesz również instalator DirectX. Postępuj analogicznie do poprzednio wykonanych kroków i uruchom grę jako administrator. 

\Jedi Fallen Order\__Installer\directx\redist

Featured Places