Gra się nie włącza
Gdy straciłem progres w grze battlefront II pomyślałem, że naprawi to odinstalowanie i ponowne zainstalowanie gry, jednak po ponownym zainstalowaniu gdy włączam grę, aplikacja EA chowa się na parę sekund i pojawia s powrotem. Rozmawiałem z pomocą na stronie EA i powiedziano mi, że jest to powiązane z awarią dotyczącą straconego progresu. Dziś na twiterze (X) napisali, że usterka została naprawiona, a mimo to gra mi się dalej nie włącza, a na stronie pomocy nie ma opcji rozmowy z konsultantem więc nie wiem co zrobić. Próbowałem naprawiać grę, odinstalować i zainstalować aplikację EA, wyczyścić pamięć podręczną, nic nie działa. Nie wydaje mi się, że to wina komputera ponieważ gram w tę grę na nim od 3 lat i nigdy nic takiego się nie działo. Dodatkowo bardziej wymagająca gra Jedi: Ocalały działa bez szwanków.
- @rzultypjes Dzięki za odpowiedź!
Sprawdź proszę dla testu czy problem będzie pojawiał się również na nowo utworzonym koncie administratora:
https://support.microsoft.com/pl-pl/windows/tworzenie-konta-u%C5%BCytkownika-lokalnego-lub-konta-administratora-w-systemie-windows-10-20de74e0-ac7f-3502-a866-32915af2a34d