3srrurrbveocNewcomer1 month agoJaja sobie robicie?Poważnie? 🤦 #JPRDLScreenshot_2026-05-30-20-56-32-953_com.ea.game.starwarscapital_row.jpg725 KBScreenshot_2026-05-30-20-55-38-906_com.ea.game.starwarscapital_row.jpg731 KBScreenshot_2026-05-30-20-55-47-248_com.ea.game.starwarscapital_row.jpg724 KBScreenshot_2026-05-30-20-56-15-783_com.ea.game.starwarscapital_row.jpg1.7 MB
1 ReplyReplies sorted by OldestEA_KubaCommunity Manager1 month agoHej 3srrurrbveoc Czy mógłbyś nieco szerzej opisać zauważony przez Ciebie problem?
EA_KubaCommunity Manager1 month agoHej 3srrurrbveoc Czy mógłbyś nieco szerzej opisać zauważony przez Ciebie problem?
Featured PlacesSTAR WARS™ Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 7 hours ago1,316 Posts
STAR WARS™ Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 7 hours ago1,316 Posts
Recent Discussionsproblem przy wyjściu z jedi ocalały raki komunikat mi wyskoczył przy wyjściu z jedi ocalały i nie wiem co oznacza . .Prosze o pomoc SW Battlefront II na xbox jest język pl, a na PC niema game pass ultimate. Na konsoli wszystko śmiga aż miło z dubbing i napisy po polsku. Problem jest na pc. nie ma opcji na zmiane języka przed instalacja ani w grze. nie mieszkam w pl ale w kraju który należy do eurokołcho...Extra Life Star Wars Galaxy of Heroes Cześć, dokonałem wpłaty 3 dni temu na Children’s Miracle Network przez Extra Life Star Wars Galaxy of Heroes. Miał wpaść w zamian kod redeem. Póki co nic nie dostałem. Czy to był scam czy jakiś b...Jaja sobie robicie? Poważnie? 🤦 #JPRDL Problem z savem Nie otrzymuje i nie mogę zadawać obrazeń. Chcę skorzystać z zwrotu 90 dni. Grałem w grę kiedyś na PC i ja przeszedłem, po dłuższym czasie chciałem zagrać ponownie tym razem na konsoli ps5 i nie mam ...