-PH-RuojaNot applicable6 years agoKamienie milowe nie odblokowują broni Wykonałem zadanie do kamienia milowego, który jest wymagany aby odblokować broń: "50 zabójstw jako żołnierz szturmowy". W spisie mam to zadanie jako "wykonane" ale w liście broni, pożądany przeze mni...Show More
Featured PlacesSTAR WARS™ Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 6 hours ago1,333 Posts
STAR WARS™ Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 6 hours ago1,333 Posts
Recent DiscussionsStar Wars: Zero Company – informacje o aktualizacji 1.1 Spis treści Poprawki błędów Nowości Informacja dla graczy na PC Prace techniczne w STAR WARS Battlefront II W ciągu najbliższych dni przeprowadzimy serię prac technicznych dla niektórych z naszych starszych tytułów, w tym STAR WARS Battlefront II. Prace te będą wiązać się z około 120-minutową przerwą w d...Nie można się połączyć z kontem ea Cześć ostatnio chciałem połączyć konto ea z Star wars of heroses ale w grze nie pokazuje mi się ta opcja mam tylko 6 różnych zakładek w ustawieniach nic nie mogę z tym zrobić nawet ea suporty nie pom...Problem z platyna Gram na ps5 w jedi i nie moge zrobic misji gdzie trzeba zebrac wszystkie rosliny w terrarium mam je wszystkie i nie dostalem pucharu za to nwm co zrobic Bug oświetlenia (?) - Star Wars Zero Company Witam, Po patchu 1.1 zaczął występować problem z jak mniemam oświetleniem w grze. Mianowicie obiekty pokrywają się czerwoną lub niebieską siatką jak na załączonym zrzucie ekranu.