Forum Discussion

u5y1rvcmj6vs's avatar
u5y1rvcmj6vs
Seasoned Newcomer
2 days ago
Solved

Problem z platyna

Gram na ps5 w jedi i nie moge zrobic misji gdzie trzeba zebrac wszystkie rosliny w terrarium mam je wszystkie i nie dostalem pucharu za to nwm co zrobic

• Dobra mb sprawdzilem i brakowalo mi 1 rosliny ktora juz znalazlem. Ale dzieki za szybka odpowiedz i pomoc

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej u5y1rvcmj6vs​ 

Jeśli chodzi o trofeum związane z terrarium w Star Wars Jedi: Fallen Order, upewnij się, że wszystkie 10 roślin jest już nie tylko zebranych, ale również w pełni wyrośniętych.

Jeśli któraś z nich nadal rośnie, spróbuj opuścić Modliszkę i przez jakiś czas eksplorować planetę, najlepiej przez około godzinę, a następnie wróć i ponownie sprawdź terrarium.

Gdy wszystkie rośliny będą już w pełni rozwinięte, podejdź też do terrarium i wejdź z nim w interakcję.

Jeśli wszystkie 10 wygląda na w pełni wyrośnięte, a trofeum nadal się nie pojawia, podeślij proszę zdjęcie terrarium. Spróbujemy wtedy sprawdzić, czy którejś roślinie nie brakuje już ostatniego etapu wzrostu.

• u5y1rvcmj6vs's avatar
    u5y1rvcmj6vs
    Seasoned Newcomer
    1 day ago

Dobra mb sprawdzilem i brakowalo mi 1 rosliny ktora juz znalazlem. Ale dzieki za szybka odpowiedz i pomoc

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Dzięki za odpowiedź i gratulacje wymaksowania gry u5y1rvcmj6vs​ 

Podziel się z nami zrzutem ekranu z powiadomieniem o platynie, jeśli chcesz! :D