Forum Discussion

-WAR-APLM-Rack's avatar
7 months ago

Nie jestem wstanie wydostać się z Lucrehulk.

Witam,

Zakupiłem ostatnio pakiet EA Play, aby przejść grę Jedi:Survivor. Niestety na pewnym etapie rozgrywki natrafiłem na błąd w projektowaniu mapy, który uniemożliwia mi dalszy progres. Dokładniej, chodzi i statek Lucrehulk, z którego nie można wydostać się w inny sposób, jak tylko opcją szybkiej podróży. Jestem jednak w takim momencie w fabule, w którym nie jestem wstanie użyć szybkiej podróży. Próbowałem już wszystkiego, ale nie mogę nic zrobić. Czy jest możliwość wczytania gry, bądź przeniesienia się w inne miejsce mapy bez korzystania z szybkiej podróży? Słyszałem, że dość sporo osób miało ten sam problem i musieli ponownie zaczynać grę, jednak ja nie chciałbym tracić ponad 30 godzin gry. Kontaktowałem się również w tej sprawie z supportem EA, jednak konsultant nie dał rady mi pomóc.

1 Reply

• Mam ten sam problem i z tego co wyczytałem na angielskojęzycznych forach, to nie da się w żaden sposób z tego Lucerhulka wydostać i zapis gry praktycznie staje się stracony. Błąd projektowania mapy, który nie został załatany od momentu wydania gry, czyli klasyczne pokazywanie środkowego palca przez EA do graczy. Branża gier schodzi na psy.

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,239 PostsLatest Activity: 3 days ago