Forum Discussion

Makuter888's avatar
6 years ago
Solved

Nie mogę zmienić języka z polskiego na angielski?

Produkt: Origin
Platforma:PC
Jakiej gry dotyczy problem? Inne
Wyjaśnij, czego dotyczy „Co innego” Polskiej wersji językowej
Jakiej platformy używasz? PC
W jakiej wersji językowej grasz? Inne
Gdzie pojawił się problem? Menu gry
Opisz pokrótce napotkany błąd: W grze nie mogę absolutnie zmienić języka na jakikolwiek inny
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Można by dodać zmianę języków w wersji PC Star Wars Battlefront 2
Co się dzieje? Nie mogę zmienić języka polskiego w grze
Jakiego rezultatu oczekujesz? Dodania opcji zmiany języka dla polaków na inny

Niemożna zmienić języka polskiego w Star Wars Battlefront 2 na jakikolwiek inny, co sprawia nie którym problemy, ponieważ chcą zobaczyć jaki jest pierwotny dubbing postaci, czy też chcą się nauczyć języków dzięki graniu.

• Witaj @Makuter888 

W grze jest tylko dostępny język polski, ale postaram się dowiedzieć czy jest możliwość uzyskania języka angielskiego.

5 Replies

• Witaj @Makuter888 

W grze jest tylko dostępny język polski, ale postaram się dowiedzieć czy jest możliwość uzyskania języka angielskiego.

• Wyszła aktualizacja która daje możliwość zmiany głosów w grze na dowolne inne, sam zmieniłem dubbing na angielski.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Z racji tego że ostatni komentarz w tej dyskusji został udzielony 2 lata temu - zgodnie z zasadami forum - zamykam ją 🙂. 

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,243 PostsLatest Activity: 2 days ago