Forum Discussion

xBrunek98x's avatar
3 years ago
Solved

Ponowna instalacja Star Wars Jedi Fallen Order

Dawno temu w 2019 dostałem grę z płytą "Star Wars Jedi Fallen Order" nie miałem oraz dalej nie mam wejścia na płytę DVD/CD, wiec wykorzystałem kod z pudełka gry na aplikacji ORIGIN
niestety teraz zamiast ORIGIN-a jest EA App gdy loguje się na to samo konto na którym wykorzystałem kod, w mojej bibliotece nie wyświetla mi się gra. Kiedy próbuje znów aktywować kod z pudelka pisze że kod jest już wykorzystany. Bardzo chciałbym znów pograć w te grę Co mogę zrobić?

• Hej @xBrunek98x 

Na ogół brak gry w Bibliotece związany jest z zalogowaniem się na niewłąsciwe konto. Dodatkowo wypróbuj także kroki zawarte w naszym poradniku TUTAJ

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie udzielić bardziej szczegółowych odpowiedzi w sprawach związanych z kontem EA.  W przypadku dalszych problemów skontaktuj się z nami bezpośrednio np. poprzez czat.  

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ 

Pozdrawiam,

_Kalina

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @xBrunek98x 

Na ogół brak gry w Bibliotece związany jest z zalogowaniem się na niewłąsciwe konto. Dodatkowo wypróbuj także kroki zawarte w naszym poradniku TUTAJ

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie udzielić bardziej szczegółowych odpowiedzi w sprawach związanych z kontem EA.  W przypadku dalszych problemów skontaktuj się z nami bezpośrednio np. poprzez czat.  

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ 

Pozdrawiam,

_Kalina

Featured Places