Forum Discussion

HaryMike's avatar
3 years ago
Solved

Problem w subskrypcją

Witam

Mam problem z zakupem subskrypcji w SWOTR, mianowicie sposób z wyborem sposobu płatności w formie karty kredytowej lub debetowej nie działa.... (tutaj zakładam że problem leży po stronie weryfikacji nałożonej przez UE) PAYPAL nie działa... czytając mnóstwo postów zachodzę w głowę jak można wygenerować tyle trudności graczowi chcącemu powrócić do gry w formie abonamentu... Konto było odstawione na dłuższą chwilę (kilka lat..). Zmieniłem hasła zarówno na koncie SWOTR jak i EA i dalej nic nie działa. Zakładam, że problem leży po stronie konta EA, który z tego co zrozumiałem został założony bez mojej wiedzy. Aktualnie na dwóch kontach mam zarejestrowany taki sam email a mimo to w dalszym ciągu nie mogę wykupić subskrypcji.  Z góry dzięki za pomoc.

Login (SWOTR) Maxxymilian

Login (EA) HaryMike

• Cześć @HaryMike 

Przykro mi z powodu problemów z twoim zamówieniem.

Tu na forum nie możemy sprawdzić twojego konta w celu ustalenia dalszych kroków. Dodam, że konta mogą zarejestrować tylko użytkownicy. 

Upewnij się czy na pewno logujesz się właściwym adresem mailowym ( to częsta przyczyna podobnych kłopotów po dłuższej przerwie 😉) 

W razie dalszych problemów skontaktuj się bezpośrednio z supportem gry. 

Tu na naszej stronie możesz też znaleźć przydatne kroki dotyczące problemów z płatnościami. 

Pozdrawiam,

EA_Pulsar

4 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Cześć @HaryMike 

Przykro mi z powodu problemów z twoim zamówieniem.

Tu na forum nie możemy sprawdzić twojego konta w celu ustalenia dalszych kroków. Dodam, że konta mogą zarejestrować tylko użytkownicy. 

Upewnij się czy na pewno logujesz się właściwym adresem mailowym ( to częsta przyczyna podobnych kłopotów po dłuższej przerwie 😉) 

W razie dalszych problemów skontaktuj się bezpośrednio z supportem gry. 

Tu na naszej stronie możesz też znaleźć przydatne kroki dotyczące problemów z płatnościami. 

Pozdrawiam,

EA_Pulsar

• HaryMike's avatar
    HaryMike
    3 years ago

Hej,

Dzięki za zainteresowanie sprawą. Niestety nic nie pomaga. Zweryfikowałem konta na SWOTR, EA, PayPal - wszędzie jeden mail, w sumie to już naprawdę nie wiem co można więcej zrobić, nigdy nie spotkałem się z czymś takim, wykupywałem wiele subskrypcji na wielu serwisach ale takich problemów to nigdy nie miałem. Szczerze mówiąc zostaje się tylko poddać, z pewnością SWOTR nie odczuje utraty jednego gracza :P aczkolwiek niesmak u tego gracza pozostanie i będzie się cechować brakiem zainteresowania produktami.

Jeszcze raz dzięki za próbę pomocy.

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Rozumiem, że problem z realizacją zamówienia mogą być frustrujące. Nie mam możliwości sprawdzenia Twojego konta SWOTR tu na forum dlatego możesz skontaktować się jeszcze z supportem gry, który będzie w stanie sprawdzić przyczynę problemu. 

Featured Places