Forum Discussion

Wrzosek83's avatar
2 years ago

Problem z kursorem w Battlefront 2

Od jakiegoś czasu gdy jestem w menu, to albo nie widzę kursora albo jest to ten niebieski "kursor ładowania". Poza tym, gdy ruszam tym kursorem podświetla się (tak jakby to on był wybrany) inny kafelek z trybem.

Patrzyłem na inne tego typu pytania na tej stronie, więc od razu mówię że nie mam innych programów włączonych, przez które ten błąd mógłby występować. Próbowałem też włączać komputer ponownie.

Załączam link do filmu w którym pokazuje jak wygląda błąd: https://www.xbox.com/play/media/Wq5kuzm7Zw

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Wrzosek83 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Czy do Twojego komputera podłączone są jakieś dodatkowe kontrolery? (kierownica, pad etc) Tyczy się to również urządzeń działających na Bluetooth. 

Ponadto, czy taki sam problem pojawia się w momencie uruchomienia gry w trybie okienkowym? (Alt + Enter)

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Wrzosek83 

Dzięki za odpowiedź i sprawdzenie tego kroku. 

Uruchom proszę komputer w trybie czystego rozruchu, po czym uruchom grę jako administrator akceptując monity odnośnie wprowadzania zmian na dysku. 

Jeśli to nie rozwiąże problemu - prześlij nam plik DxDiag. 

[Info] Jak wygenerować raport DxDiag - Answer HQ

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,281 PostsLatest Activity: 8 days ago