Dobra to już zaczyna przypominac komedię. Drugi dzień każdą wolną chwilę poświęcam temu problemowi i nic. @EA_Kuba czy coś wiadomo na temat ewentualnego patcha, fixa lub coś z tych rzeczy? Czy coś w ogóle będzie robione w kierunku ludzi, ktorzy mają ten problem? Główne forum EA kipi od tego problemu. To jest skandal, że nie dość, że angielską wersję trzeba kupować z zagranicznych serwisów, bo Polska nie jest godna produktu globalnego, to jeszcze spełniając wszystkie podane wymagania nie jestem w stanie odpalić gry. Dlaczego nigdy nie miałem tego problemu z Blizzardem,, a nawet znienawiodzonym Ubisoftem? Rozumiem, że cała afera jest obecnie skupiona wokół afery z p2w, ale nie powinno się marginalizować innych problemów. Aha, szacun @EA_Kuba bo oczywiście widzę i doceniam, to że próbujesz nam pomóc, na głównym forum nikt z EA się jeszcze nie wypowiedział...
Anonymous
9 years ago
Ja tam wolę z filmów nie korzystać gdyż nie mam pewności czy nie popsuję czegoś bardziej pobierając coś i zmieniając pliki gry. A co do problemu to nwm czy w najbliższym czasie EA postanowi coś z tym zrobić ☹️
Anonymous
9 years ago
To jest w końcu jakieś rozwiązanie na to czy nie ?
Anonymous
9 years ago
Narazie cisza. Ale mamy poniedziałek nowe możliwosci , moze ktos cos z tym zrobi . A tak powaznie to nawet nie mam słów ( a zasób przeklenstw mam bogaty ) , żeby opisac to co sie tu od janiepawla
Jeśli Wasz system (Windows 7) posiada zainstalowane z tego wątku aktualizację (vc ++ itp.). Problemem może być ewentualnie plik licencji bądź pliki tymczasowe Origin, dlatego wykonajcie jeszcze poniższe:
Wycięcie pliku licencji .dlfz poniższej lokalizacji (np. na pulpit) i ponowne uruchomienie gry
Jako, iż w tym folderze znajdują się pliki licencji/aktywacji innych gier najlepiej przefiltrować pliki xxx.dlf po dacie i wytnijcie te ostatnie, które powinny być odnośnie właśnie Star Wars Battlefront 2.
PS. FolderProgram Datajestukryty,więc w opcji widok (Opcje Folderów) musicie zaznaczyć (Ukryte elementy/Pokaż ukryte pliki....)
Wyczyść pamieć podręczną Origin - zamknij całkowicie aplikację Origin i postępuj według poniższej instrukcji, po czym uruchom Origin raz jeszcze jako administrator!
Możecie pobrać na nowo Origin z naszej strony i zainstalujcie go raz jeszcze!
Jeśli nadal pojawia się czarny ekran, użyjcie może kombinacji klawiszy ALT + ENTER przy próbie startu gry!
@LuckyLuck523 Jako, iż oznakowałeś moją odpowiedź jako rozwiązanie, mógłbyś podzielić się z innymi użytkownikami, co u Ciebie zadziałało z wymienionych rozwiązań?? Dzięki wielki w imieniu Swoim i innych graczy. :eahigh_file:
U mnie gra zaczęła działać prawidłowo jak zresetowałem ustawienia gry
Anonymous
9 years ago
U mnie się okazało, że miałem jakąś niepobraną aktualizację Win7 pomimo, że w panelu pokazywało, że jest aktualna. Zaktualizowałem i wszystko śmiga. Moje niedopatrzenie. Pozdrawiam :D
Anonymous
9 years ago
U mnie podobnie jak u kolegi. Wyłaczony Windows Update odpalony na siłe i zainstalowałem brakujace 34 aktualizacje i ruszyło. teraz tylko ogarnac zacinajace sie filmiki w kampani.
Anonymous
9 years ago
U mnie tez sie tną ale rozgrywka chodzi cacy🙂 ps. u mnmie było 129 do pobrania ;D
U mnie problem ten pojawił się wczoraj, nie grałem przez tydzień, a wciągu tego tygodnia zainstalowałem nowy fall update do windowsa. Próbowałem wszystkich rozwiązań z podpiętego tematu, ale nadal nie działa.