WqurwekSeasoned Novice29 days agoSolvedPS - Jedi Ocalały - Problem z postępem w grze i obrażeniami Witam, mam problem z grą blokuje mi postęp i dodatkowo postać nie zadaje obrażeń i nie otrzymuje. Wqurwek to EA_Kuba23 days agoNa nowym zapisie błędu nie ma.
EA_KubaCommunity Manager23 days agoHej WqurwekDaj nam znać czy problem pojawia się również na nowo utworzonym zapisie. Dla bezpieczeństwa możesz to sprawdzić też na nowo utworzonym koncie na konsoli. Jeśli to problem hardware’owy to będzie on występował również na nowym koncie.
WqurwekSeasoned Novice to EA_Kuba23 days agoNa nowym zapisie błędu nie ma.EA_KalinaCommunity Manager to Wqurwek20 days agoDzięki za potwierdzenie Wqurwek
Featured PlacesStar Wars Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 4 days ago1,313 Posts
Star Wars Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 4 days ago1,313 Posts
Recent DiscussionsExtra Life Star Wars Galaxy of Heroes Cześć, dokonałem wpłaty 3 dni temu na Children’s Miracle Network przez Extra Life Star Wars Galaxy of Heroes. Miał wpaść w zamian kod redeem. Póki co nic nie dostałem. Czy to był scam czy jakiś b...Problem z savem Nie otrzymuje i nie mogę zadawać obrazeń. Chcę skorzystać z zwrotu 90 dni. Grałem w grę kiedyś na PC i ja przeszedłem, po dłuższym czasie chciałem zagrać ponownie tym razem na konsoli ps5 i nie mam ...Wie ktoś jak mogę zmienić imię i nazwisko pilota w Squadrons? Wiem gdzie mogę zmienić wygląd ale nie wiem gdzie zmienić imię Coloseum Nie da sie przejść coloseum t7. Od 4 godzin trwa walka i nie da się wygrać ani przegrać PS - Jedi Ocalały - Problem z postępem w grze i obrażeniami Witam, mam problem z grą blokuje mi postęp i dodatkowo postać nie zadaje obrażeń i nie otrzymuje.