WqurwekSeasoned Novice4 months agoSolvedPS - Jedi Ocalały - Problem z postępem w grze i obrażeniami Witam, mam problem z grą blokuje mi postęp i dodatkowo postać nie zadaje obrażeń i nie otrzymuje. Wqurwek to EA_Kuba4 months agoNa nowym zapisie błędu nie ma.
EA_KubaCommunity Manager4 months agoHej WqurwekDaj nam znać czy problem pojawia się również na nowo utworzonym zapisie. Dla bezpieczeństwa możesz to sprawdzić też na nowo utworzonym koncie na konsoli. Jeśli to problem hardware’owy to będzie on występował również na nowym koncie.
WqurwekSeasoned Novice to EA_Kuba4 months agoNa nowym zapisie błędu nie ma.EA_KalinaCommunity Manager to Wqurwek4 months agoDzięki za potwierdzenie Wqurwek
Featured PlacesSTAR WARS™ Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 7 hours ago1,331 Posts
STAR WARS™ Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 7 hours ago1,331 Posts
Recent DiscussionsNie można się połączyć z kontem ea Cześć ostatnio chciałem połączyć konto ea z Star wars of heroses ale w grze nie pokazuje mi się ta opcja mam tylko 6 różnych zakładek w ustawieniach nic nie mogę z tym zrobić nawet ea suporty nie pom...Problem z platyna Gram na ps5 w jedi i nie moge zrobic misji gdzie trzeba zebrac wszystkie rosliny w terrarium mam je wszystkie i nie dostalem pucharu za to nwm co zrobic Bug oświetlenia (?) - Star Wars Zero Company Witam, Po patchu 1.1 zaczął występować problem z jak mniemam oświetleniem w grze. Mianowicie obiekty pokrywają się czerwoną lub niebieską siatką jak na załączonym zrzucie ekranu. Jak wybrać specjalizację i klasę broni STAR WARS Zero Company™ Podsumowanie W grze STAR WARS Zero Company™ wybór specjalizacji i klasy broni decyduje o tym, jak Hawks i operatorzy z oddziału sprawują się w walce. Specjalizacje określają rolę bojową i umiejętno...Utrata save`a Gra Gra wielokrotnie się wykrzacza. Po ostatnim razie mój save z poziomu Ekspert i Baskar przepadł całkowicie po 25 godzinach rozgrywki. Po tym gra nie odpalała się wcale. Dopiero po reinstalowaniu ...