WqurwekSeasoned Novice4 months agoSolvedPS - Jedi Ocalały - Problem z postępem w grze i obrażeniami Witam, mam problem z grą blokuje mi postęp i dodatkowo postać nie zadaje obrażeń i nie otrzymuje. Wqurwek to EA_Kuba4 months agoNa nowym zapisie błędu nie ma.
Featured PlacesSTAR WARS™ Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 1 day ago1,331 Posts
STAR WARS™ Dyskusja o grze Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.Latest Activity: 1 day ago1,331 Posts
Recent DiscussionsNie można się połączyć z kontem ea Cześć ostatnio chciałem połączyć konto ea z Star wars of heroses ale w grze nie pokazuje mi się ta opcja mam tylko 6 różnych zakładek w ustawieniach nic nie mogę z tym zrobić nawet ea suporty nie pom...Problem z platyna Gram na ps5 w jedi i nie moge zrobic misji gdzie trzeba zebrac wszystkie rosliny w terrarium mam je wszystkie i nie dostalem pucharu za to nwm co zrobic Bug oświetlenia (?) - Star Wars Zero Company Witam, Po patchu 1.1 zaczął występować problem z jak mniemam oświetleniem w grze. Mianowicie obiekty pokrywają się czerwoną lub niebieską siatką jak na załączonym zrzucie ekranu. Jak wybrać specjalizację i klasę broni STAR WARS Zero Company™ Podsumowanie W grze STAR WARS Zero Company™ wybór specjalizacji i klasy broni decyduje o tym, jak Hawks i operatorzy z oddziału sprawują się w walce. Specjalizacje określają rolę bojową i umiejętno...Utrata save`a Gra Gra wielokrotnie się wykrzacza. Po ostatnim razie mój save z poziomu Ekspert i Baskar przepadł całkowicie po 25 godzinach rozgrywki. Po tym gra nie odpalała się wcale. Dopiero po reinstalowaniu ...