Forum Discussion
8 years ago
ja mam to samo mam GTX 1060 6GB , procka i5 , 16 gb ram, i jak wchodzę do gry chodzi płynnie po jakimś czasie skacze do 67 fps i zaczyna lagować musze zresetować gre. potem normalnie chodzi jakiś czas na 60 fps caly czas. Dx 12 wyłączony , synchronizacja włączona . To wina gry bo jak to idzie wyjaśnić , origina przeinstalowywałem ze 3 x, sterowniki nawet nic nie pomaga nikt nic nie wie wydali gre płacisz 200 zł w dniu premiery a nie powiem że to jakiś żart.
- Anonymous8 years agoI nadal nie ma na to konkretnego rozwiązania... niech EA coś z tym zrobi bo to na prawdę jest jakiś żart...człowiek wydaje kupę kasy na grę i po tak długim czasie nie może normalnie zagrać... Nie jest to wina Internetu ponieważ mam ponad 30mbs...
- 8 years agoMiałem ten sam problem, gdy zmieniłem domyślny folder położenia biblioteki gier na inny. Proponuje wyłączyć zapisywanie w chmurze i przywrócić domyślny folder położenia biblioteki gier. Ewentualnie ustawić go na inny. Origin/ustawiania aplikacji/instalacje i zapisane stany gry. Jak mam ustawiony ten folder domyślny na C wszystko chodzi płynnie, jak zmieniłem na inny dysk to zaczęły się dziwne przycinki podobne do waszych.
- Anonymous8 years agoNie sądzę żebym miał ustawione zapisywanie na innym dysku niż 'C ponieważ mam tylko jeden. Gdzie mogę wyłączyć zapisywanie w chmurze?
Pzdr.😉
About Star Wars Dyskusja o grze
Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,236 PostsLatest Activity: 2 hours ago
Recent Discussions
- 2 hours ago
- 3 days ago
- 3 days ago
- 21 days ago