Forum Discussion
8 years ago
Nic nie pomoglo a opcji ze zmniejszeniem klatek na bank nie zrobie po cos to jest. Moge grac na ultra obnizlem do wysokich i mam 100 klatek niecale. Raz jest ok na serwie raz nie. Ja mam raz lagi raz spadki klatek raz freezy. Jutro dzwonie chyba do origina niech rozwiaza mi problem na biezaco na swoj koszt. Smiech na sali skoro w bf1 tez takie cos jest znaczy ze wina po ich stronie. Albo jest czarna list graczy ktorzy maja miec lagi. Takie teorie tez juz sa w sieci. Po bandzie support leci
EA_Odix
EA Staff (Retired)
8 years agoProblem w grze BF 1 jak przeczytacie uważnie w wątku, dotyczy głównie Windows 10! Jak wspomniałem, problem spadku klatek tzw. lag jest badany przez studio i kontakt z naszym działem pomocy tego nie przyspieszy. Co natomiast pomoże studiu, to przesłanie od Was informacji co do sprzętu w postaci DxDiag (jak już wspomniałem wcześniej)
PS. @Hoth24_YT Wybacz, ale nie widziałem Twojego wcześniejszego wpisu w prawidłowym wątku, przez co możesz zignorować to co wcześniej napisałem w innym dziale.
- Anonymous8 years ago
Proszę bardzo.
- 8 years ago
masz, wezcie róbcie pod mój sprzęt bo nagrywam i streamuje te gre z dobrą widownią
- 8 years ago
nadal mam skakanie klatek i mikro lagi od czasu do czasu. help
About Star Wars Dyskusja o grze
Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,236 PostsLatest Activity: 27 minutes ago
Recent Discussions
- 27 minutes ago
- 21 hours ago
- 6 days ago
- 19 days ago