Forum Discussion

xGacusiax's avatar
6 years ago
Solved

star wars battlefront 2 gra ma czarny ekran

witam

dzisiaj chciałem sobie pograć w SW BF II jak zwykle gra miała aktualizje więc zainstalowałem i rozpocząłem 

jednak gra uruchomiła się z czarnym ekranem który nie znikał, czekałem z 20 minut aż się załaduje i nic

próbowałem kilka poradników do tego ale żaden nie działał

• W dniu dzisiejszym został wydany "hotfix" rozwiązujący problem z czarnym ekranem w Star Wars Battlefront II, który pojawił się po ostatniej aktualizacji. Dziękujemy za Waszą cierpliwość w czasie gry rozwiązywaliśmy ten problem 🙌

30 Replies

• Witam

Po zainstalowaniu ostatniej aktualizacji gra ładuje się 2-3 minuty i się wyłącza.

Mam aktualne sterowniki karty graficznej 

Oraz wyłączony DirectX 12

• szturman11's avatar
    szturman11
    6 years ago
    @seba0456_PL to sobie poczekasz sporo ludzi ma ten problem w tym ja,ea milczy ipoczekamy sobie az ro naprawia a jak nie to cos sie wydaje ze sobie nie pogramy bo ea znowu cos spartolilo
  • Witam, gra działała do momentu kiedy pojawiła się nowa zawartość "Rise of the Skywalker". Po aktualizacji przy włączeniu gry widnieje czarny ekran. Poczekałem chwilę i nic się nie zmieniło. Próbowałem już wszystkiego na stronie pomocy, ale nic nie pomogło...

• Witam czy ktoś po ostatniej aktualizacji ma problem z uruchomieniem gry? Przed aktualizacją gierka śmigała i nie stwarzała żadnych problemów 

• STAR WARS Battlefront II przestał działać po aktualizacji 18.12.2019. Do tej pory nie było problemów. Komputer spełniał wymagania bez problemu.

• Mam grę STAR WARS BATLEFRONT II ale nie uruchamia sie wyskakuje mi cos takiego i pojawia mi się biały ekran co moge zrobić żeby zagrać 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

W dniu dzisiejszym został wydany "hotfix" rozwiązujący problem z czarnym ekranem w Star Wars Battlefront II, który pojawił się po ostatniej aktualizacji. Dziękujemy za Waszą cierpliwość w czasie gry rozwiązywaliśmy ten problem 🙌

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,236 PostsLatest Activity: 14 hours ago