Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
7 years ago
Solved

Star Wars Battlefront 2 nie działa myszka i klawiatura

Sterowanie W SW Battlefront 2 nie działa 

Po uruchomieniu, gra nie reaguje na klawiature i mysz. Nie moge skipowac, uruchomic rozgrywki. Totalne 0 

• Hej,

Na początek można spróbować wyłączyć samą nakładkę z Discorda:

Problemem może być jednak całkiem inny czynnik. Listę znanych problemów, które mogą powodować konflikty znajdziecie TUTAJ.

20 Replies

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    7 years ago

W lewym dolnym rogu, przy twoim niku jest "śrubka" -> następnie zakładka "Game Activity". Tam pod spisem "DODANE GRY" Powinieneś mieć w/w tytuł i po prawej ikonkę ekranu (monitora). Jak ją najedziesz pisze "Przełącz nakładkę" i powinna być przekreślona 🙂. To oznacza wyłączone.
    System blokuje Ci, bo nie każda gra od różnych twórców chce by ta nakładka działała chociażby ze względu bezpieczeństwa.
    Bywały tytuły, gdzie system bezpieczeństwa wykrywając taką nakładkę, z automatu banował ludzi, np. Destiny 2 (niestety, nie były to przyjemne afery, no ale cóż).

A TEMAT / (Problem) uważam za zamknięty. 🙂

• FQKAS's avatar
    FQKAS
    6 years ago

spróbuj wyłączyć discorda podczas grania

• Jak uruchomiam grę to myszki nie widzę na ekranie i nie mogę wybrać żadnej opcji grania.

• Witam,

Mam problem z grą ,,Battlefront 2", a mianowicie gdy kliknąłem przycisk pola emotek, a następnie ESC to nagle mój kursor pozostał cały czas na ekranie. Liczę na pomoc.

Pozdrawiam

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,236 PostsLatest Activity: 13 hours ago