Forum Discussion

TheKuba96's avatar
4 years ago
Solved

Star Wars Jedi Fallen Order - problem z teksturami na planecie Kashyyyk

Witam,

Na konsoli Xbox Series S po wylądowaniu na planecie Kashyyyk tekstury nie ładują się w prawidłowy sposób. Miał ktoś może podobny problem i wie jak go rozwiązać?

• Witam

Po odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu gry, problem z teksturami na tej planecie nie występuje.

Dam znać gdyby był problem na kolejnych etapach gry, chociaż mam szczerą nadzieję że tak nie będzie.

Dziękuję za pomoc.

Pzdr.

7 Replies

• Twitch_evo0001's avatar
    Twitch_evo0001
    Rising Adventurer
    4 years ago

Cześć, 

To po prostu wina światu, czasami się tak dzieje, spróbuj zagrać na innym świecie i powiedz czy problem występuję. 
    Starego światu niestety nie da się naprawić 

Pozdrawiam

• TheKuba96's avatar
    TheKuba96
    4 years ago

Ani w prologu, ani na pierwszej i drugiej planecie tego nie miałem. Dopiero teraz. Dzięki za odpowiedź i dam znać jak tylko przeniosę się na kolejną planetę.

Pzdr.

P.S.

Ponowne uruchomienie gry czy całej konsoli niestety nic nie daje, ten świat za każdym razem ładuje się tak samo.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @TheKuba96 

Dzięki za Twoje zgłoszenie 🙂 

Czy jest to Twoje pierwsze przejście gry, czy kolejne? 

Jeśli masz taką możliwość zainstaluj grę ponownie na zewnętrznym dysku, który podłączony jest do konsoli (lub na wewnętrznym jeśli aktualnie zainstalowana jest na tym drugim 🙂 ).

• Pierwszy raz przechodzę grę i nie mam możliwości instalacji na innym dysku. Jedynie mogę usunąć i jeszcze raz zainstalować, ale na tym samym dysku.

Pzdr. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    4 years ago

Hej @TheKuba96 

Dzięki za odpowiedź 🙂. 

Daj nam znać czy po ponownym pobraniu i zaktualizowaniu gry problem występuje nadal. 

• Witam

Po odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu gry, problem z teksturami na tej planecie nie występuje.

Dam znać gdyby był problem na kolejnych etapach gry, chociaż mam szczerą nadzieję że tak nie będzie.

Dziękuję za pomoc.

Pzdr.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    4 years ago

Dzięki za odpowiedź @TheKuba96 🙂 

Oznaczę Twój post jako rozwiązanie. 

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,289 PostsLatest Activity: 2 days ago