Forum Discussion
7 Replies
- Twitch_evo00014 years agoRising Adventurer
Cześć,
To po prostu wina światu, czasami się tak dzieje, spróbuj zagrać na innym świecie i powiedz czy problem występuję.
Starego światu niestety nie da się naprawić
Pozdrawiam Ani w prologu, ani na pierwszej i drugiej planecie tego nie miałem. Dopiero teraz. Dzięki za odpowiedź i dam znać jak tylko przeniosę się na kolejną planetę.
Pzdr.
P.S.
Ponowne uruchomienie gry czy całej konsoli niestety nic nie daje, ten świat za każdym razem ładuje się tak samo.
- EA_Kuba4 years ago
Community Manager
Hej @TheKuba96
Dzięki za Twoje zgłoszenie 🙂
Czy jest to Twoje pierwsze przejście gry, czy kolejne?
Jeśli masz taką możliwość zainstaluj grę ponownie na zewnętrznym dysku, który podłączony jest do konsoli (lub na wewnętrznym jeśli aktualnie zainstalowana jest na tym drugim 🙂 ).
Pierwszy raz przechodzę grę i nie mam możliwości instalacji na innym dysku. Jedynie mogę usunąć i jeszcze raz zainstalować, ale na tym samym dysku.
Pzdr.
- EA_Kuba4 years ago
Community Manager
Hej @TheKuba96
Dzięki za odpowiedź 🙂.
Daj nam znać czy po ponownym pobraniu i zaktualizowaniu gry problem występuje nadal.
Witam
Po odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu gry, problem z teksturami na tej planecie nie występuje.
Dam znać gdyby był problem na kolejnych etapach gry, chociaż mam szczerą nadzieję że tak nie będzie.
Dziękuję za pomoc.
Pzdr.
- EA_Kuba4 years ago
Community Manager
Dzięki za odpowiedź @TheKuba96 🙂
Oznaczę Twój post jako rozwiązanie.
About Star Wars Dyskusja o grze
Recent Discussions
- 6 days ago
Problem z pobieraniem
Solved19 days ago