Forum Discussion

josin190's avatar
3 years ago
Solved

star wars jedi survivor mindtrick nie działa

Cześć,

mam problem w sw jedi survivor, mianowicie przycisk odpowiedzialny za "kontrolę umysłu w ogóle nie reaguje, i na padzie i na klawiaturze, pomimo tego że ogólnie działa. Bez tego nie mogę przejść dalej w fabule. Zadziałał w prologu ale potem, dalej w grze już nie mogłem go użyć w żaden sposób. Dokładnie chodzi o przycisk rozpoczynający kontrolowanie, nie mam przez to dostępu do wyboru komendy.

Pomocy

• W takim razie wykonaj kopię zapisów stanu gry, np na pulpicie. Domyślnie znajdują się one w C:\Użytkownik\[nazwa użytkownika]\Saved Games\Respawn\JediSurvivor.

Następnie usuń folder zapisów z folderu głównego i sprawdź czy podobny błąd pojawi się w nowej rozgrywce. To potwierdzi nam czy jest to błąd zapisu stanu gry. 

4 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @josin190 

Odłącz tymczasowo kontroler oraz inne urządzenia USB od PC jeśli nie możesz wybrać opcji  Trust or Reward widocznej na zrzucie ekranu, a następnie zrestartuj PC i sprawdź ponownie. 

Dodatkjowo, kliknij ikonę gry w aplikacji EA i wybierz menu z trzema kropkami, w którym znajdziesz opcję „Napraw”. 

Daj nam znać jak poszło. 

EA_Pulsar

• josin190's avatar
    josin190
    3 years ago

NIestety dalej nie działa.

Chodzi o ten moment, ani ctrl na klawiaturze ani rb na padzi nie chcą działać w tym przypadku, w każdej innej czynności niż mind trick działają. Sprawdzałem w kilku miejscach i na każdym na którym potrzebuje go zastosować nie działa.

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

W takim razie wykonaj kopię zapisów stanu gry, np na pulpicie. Domyślnie znajdują się one w C:\Użytkownik\[nazwa użytkownika]\Saved Games\Respawn\JediSurvivor.

Następnie usuń folder zapisów z folderu głównego i sprawdź czy podobny błąd pojawi się w nowej rozgrywce. To potwierdzi nam czy jest to błąd zapisu stanu gry. 

Featured Places