Forum Discussion

Irsapel's avatar
Irsapel
Rising Rookie
3 years ago

Straszne lagi w grze Star Wars Battlefront II

Witam, mam problem z lagami w grze, internet mam dobry z routera podpiętego kablem do komputera na poziomie 4/7mb/s a mimo to w grze mam wyświetlone ze jest  słabe połączenie i niemiłosiernie zacina grę ze nie idzie normalnie grać. Czy ktoś ma podobne problemy lub wie jak temu zaradzić? bo nie ukrywam dziwi mnie fakt lagów skoro mój internet jest dobrej jakości i nie powinien się wyświetlać taki komunikat o słabym połączeniu

3 Replies

• Witaj

Poproszę cię o przesłanie na początek pliku DxDiag 

Upewnij się, że wszystkie sterowniki dla systemu Windows są aktualne, warto także ponownie zainstalować sterowniki GPU dla swojego komputera.

Możesz także spróbować wykonać czysty rozruch, aby sprawdzić, czy są jakieś programy zakłócające Star Wars: Battlefront 2 i wyłączyć wszelkie programy nakładkowe, na przykład Discord lub Nvidia Experience.

• Irsapel's avatar
    Irsapel
    Rising Rookie
    3 years ago

Sterowniki GPU są aktualne, w czasie grania nie ma nic zakłócającego Star Wars Battlefront 2 , co najwyżej w tle jest aktywny launcher EA i to wszystko.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @Irsapel 

Prześlij nam proszę zrzut ekranu z menedżera zadań i zakładki wydajność w czasie kiedy uruchomiona jest gra i pojawiają się "lagi". 

Featured Places