Forum Discussion
- Simproved
Simproved, znana także jako Fry, dzieciństwo spędziła w Niemczech, grając ze swoją mamą w The Sims 1. Ciężko zarobione simoleony przeznaczała na budowę idealnego domu w grze. Dzięki swojej pasji do budowania Simproved zaczęła umieszczać swoje budowle oraz historie w serwisie YouTube. „Poznałam dzięki temu ludzi z całego świata, z którymi dzielę swoją pasję. Społeczność The Sims jest niezwykle różnorodna, wyjątkowa i kreatywna. Uwielbiam być jej częścią”. Simproved stworzyła Bastion Kasztanki rodziny Grove, Przestronny Brzeg do wynajęcia i Dębową Beczułkę.
Przestronny Brzeg (na zewnątrz)
Przestronny Brzeg (wnętrze)
Bastion Kasztanki rodziny Grove
Dębowa Beczułka
Z którego elementu parceli jesteś najbardziej dumna i dlaczego? Czym wyróżnia się stworzona przez Ciebie parcela?
Przestronny Brzeg to duża wiejska chata, w której można spędzić urlop w nowej, pięknej okolicy. Zmieści się tam do 6 łóżek, więc w chacie może się zatrzymać spora grupa Simów. Zbudowałam również bar o nazwie Dębowa Beczułka. Jest to bar z nektarem. Chciałam więc, żeby wyglądał rustykalnie, a zarazem wyrafinowanie. Budynek nie odstaje od architektury miasta, choć ma pewne nowoczesne elementy. Zamontowałam w nim ogromny, szklany sufit, dzięki czemu w ciągu dnia wnętrze oświetla słońce.
Kolejną parcelą, którą miałam przyjemność stworzyć, jest wielkie ranczo dla rodziny z końmi, które nazwałam Bastionem Kasztanki rodziny Grove. Ma to być ranczo przekazywane z pokolenia na pokolenie. Zamieszkująca je obecnie rodzina nieco wymyka się tradycji. Chciałam więc połączyć stary, ranczerski styl z nową, nieco zmodernizowaną atmosferą farmy, której próżno szukać w magazynach o architekturze i wystroju wnętrz. Najbardziej na tej parceli podobają mi się chyba wielka, dwupoziomowa przednia elewacja oraz otwarty salon.
Zakup nieruchomości potrafi przysporzyć wiele trudności. Super, że Przestronny Brzeg można wynająć! Jak wyobrażasz sobie Simów, którzy będą wynajmować tę doskonale zaprojektowaną parcelę?
To duży dom, któremu chciałam nadać klimat rustykalny, a jednocześnie przytulny i przyjazny. Wielu Simomaniaków rozpoczyna swoją przygodę w nowym świecie od wynajmu. Zabranie ulubionej rodziny Simów na wakacje to świetny sposób na odkrycie nowego świata i niezwykłych aktywności, którymi można się w nim zająć. Dotyczy to pojedynczych Simów i dużych rodzin. Starałam się więc umieścić tam dużą grupę Simów o różnych dynamikach, a także parę podczas miesiąca miodowego. Za dnia Simowie będą zapewne spędzać czas na zewnątrz, poza parcelą, jeżdżąc konno, wędrując lub bawiąc się w pobliskim miasteczku. Wieczorem, gdy wrócą do domu, mogą posiedzieć przy ognisku, wspólnie gotować i spożywać posiłki lub odprężyć się przy kominku.
About The Sims 4 Kreatywna Przestrzeń
Recent Discussions
- 4 days ago
- 18 days ago
- 3 months ago
- 3 months ago