Forum Discussion

Patryk131094's avatar
2 years ago

Niezwykłe miejsca w The Sims 4

Hej. Poniżej przedstawiam zdjęcia interesujących miejsc jakie można odwiedzić podczas rozgrywki, nie są to tylko ukryte parcele ale także ciekawe miejsca do których można dojść bez problemu, a o których często gracze nie wiedzą. Rozgrywka jest mega bogata w różnego rodzaju niezwykłe lokalizacje i ta lista nie zawiera nawet połowy z nich ale starałem się wybrać najciekawsze. Jeśli znacie jakieś inne warte odwiedzenia miejsca lub chcecie dopytać o któreś z nich to piszcie śmiało lub dodawajcie swoje zdjęcia poniżej. Mam nadzieję, że kogoś zainteresuję 🙂

30 Replies

• Piękny rzeczny zakątek w dzielnicy Wakaba (Góra Komorebi). Idealne miejsce by odpocząć po zwiedzaniu tego cudownego otoczenia 🙂 

• Grota Strachu w Kasztanowym Grzbiecie (dzielnica: Galopujący Wąwóz)

można w niej znaleźć mnóstwo ciekawych przedmiotów - nawet kwiat śmierci

• rzeźba żółwia w Mua Pel'am (znajduje się w centralnej części dzielnicy nieopodal wraku statku)

wygląda jakby była stworzona przez naturę 🙂 

• Chatka Strażnika Stworzeń w Bramblewood (dzielnica Henford on Bagley) - oglądając ją możemy uzyskać wskazówki dotyczące życia na wsi

• wodospad Kordelii

znajdujący się w Henford on Bagley

upamiętnia księżniczkę Kordelię - znaną ze swojego zamiłowania do sztuki, wody i piratów (być może uda mi się napisać o niej więcej w osobnym wątku)

• Cmentarz dla zwierząt 

Znajduje się na Wyspie Martwych Traw (dzielnica Bridleton Bay), jeśli wybierzemy się tam nocą - spotkamy duchy zwierząt, które możemy poznać a nawet wskrzesić.

• Zabytkowa skała z miłosnymi hieroglifami. Znajduje się nieopodal drzewa zakochanych w Terra Amorosa (dzielnica Tartosy). Polecam zrobić na jej tle romantyczne zdjęcie waszym simom 🙂 

• Pomnik w dzielnicy Czarna Iglica na Batuu

gdy klikniemy opcję "Fortuna Iglicy" - nasz sim osiągnie stan zainspirowania

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Kreatywna Przestrzeń

The Sims 4 Kreatywna Przestrzeń

Dziel się zrzutami ekranu, historiami, budowami, niestandardowymi kreacjami, modami, wyzwaniami i zabawnymi momentami w naszej Kreatywnej Przestrzeni The Sims 4.Latest Activity: 22 days ago
48 Posts