Forum Discussion
Cześć @Patryk131094
Cieszę się, że podzieliłeś się z nami swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi rozgrywki. Na pewno znajdą się gracze, którzy będą chcieli wypróbować kilka z tych postaci w swojej grze.
Przyznam, że kiedyś także grałam niektórymi z tych i rozgrywka z nimi jest bardzo ciekawa.
Dzisiaj testowałam mój najnowszy bar i jakież było moje zdziwienie, gdy jednym z gości okazał się słynny Hrabia Vladislaus Straud IV. Wszedł do baru i dosiadł się do stolika z innymi gośćmi lokalu. Zamówił nawet drinka, a potem po cichu poszedł do toalety i tam wypił go ze wstrętem. 😉
Vlad z innymi gośćmi przy stoliku (odwrócony tyłem).
Vlad w toalecie:
Po wypiciu drinka otrząsnął się, załopotał skrzydłami, wzniósł się w powietrze zamienając się w czarny obłok kurzu, po czym całkiem zniknął. 😉
- 9 months ago@danuta720 piękny lokal 🙂 fajnie, że Vlad przyszedł jako gość natomiast to co pije wygląda mi na sok plazmowy czyli napój, którego wampiry potrzebują - ciekawe czemu wypił go w toalecie
dzięki za Twoje pozytywne oceny- danuta7209 months agoHero+
Dzięki @Patryk131094
Właśnie to jest zastanawiające, pierwszy raz spotykam się z takim zachowaniem wampira. I masz rację, to była Plazmowa Mary. 😉
- 9 months ago@danuta720 ciekawa sprawa 🙂 fajne jest to, że można pić plazmę na różne sposoby nawet w formie drinka. Ostatnio odkryłem, że jest nawet opcja wytworzenia soku plazmowego w maszynie do wytwarzania (z dodatku życie eko)
About The Sims 4 Kreatywna Przestrzeń
Recent Discussions
- 3 days ago
- 17 days ago
- 3 months ago
- 3 months ago